Verjaardagscadeau slipcursus

25 Maart, 2014 15:37

Op zoek naar leuk verjaardagscadeau? Zoek niet verder, want een leuk verjaardagscadeau vind je bij VVC-Adventure. Zowel voor de autoliefhebber als voor de avontuurlijke jarige is er volop keus uit een leuk verjaardagscadeau.

Verjaardagscadeau met een missie

VVC-Adventure is al sinds de jaren ´80 dé specialist op het gebied van slipcursussen. Een fantastisch leuk verjaardagscadeau voor iedereen die eens wil leren hoe je een slip voorkomt of hoe je uit een slip raakt. Een leuk verjaardagscadeau en nog leerzaam ook.

Een snel verjaardagscadeau

Voor de autoliefhebber is er ook een ander leuk verjaardagscadeau te kiezen. De jarige kan kiezen uit vele voertuigen om in te rijden tijdens dit leuke verjaardagscadeau. Er is keuze uit een Ferrari, een Porsche, een Hummer of zelfs een Formule 1 bolide. En op een Quad rijden biedt een leuk verjaardagscadeau vol actie. Ook is het mogelijk tijdens zo een leuk verjaardagscadeau in een stoere 4x4 terreinwagen het ruige circuit van VVC-Adventure te verkennen. En als klap op de vuurpijl kan de jarige een rit in een originele Carver maken. Dat is pas een leuk verjaardagscadeau!

Verjaardagscadeau voor sportievelingen

Het is natuurlijk een leuk verjaardagscadeau wanneer de jarige sportief aan de slag gaat. Dat kan met het Sweep Away programma. Een leuk verjaardagscadeau volop uitdaging en avontuur. Alle gekke onderdelen van het tv-programma komen tijdens dit leuk verjaardagscadeau aan de orde; Punch Kiss, Swing Out, Monkey Spin, Dummy Runner, Mega Balls, Cliffhanger, Jump Run en Rolling Wave. Niets is te gek. Wat een leuk verjaardagscadeau!

Een verjaardagscadeau voor iedereen

Een leuk verjaardagscadeau wordt het beste gezamenlijk gevierd. De jarige kan natuurlijk altijd vrienden en / of familie meenemen om samen de competitie mee aan te gaan. Een leuk verjaardagscadeau voor jong en oud.

Verjaardagscadeau bestellen

VVC-Adventure is 7 dagen per week geopend. Meer informatie over een leuk verjaardagscadeau? Klik op de link cadeaubon of bel: 036 – 532 35 80 en boek direct een leuk verjaardagscadeau. De jarige ontvangt een bon voor een leuk verjaardagscadeau dat bij VVC-Adventure kan worden ingewisseld.

< Zaal Verhuur Almere Groupon Slipcursus 75 minuten >