Verjaardagscadeau ideeen

8 December, 2012 15:17

Een VIP verjaardagscadeau voor echte autoliefhebber. Op zoek naar een échte verrassing voor een autoliefhebber. Dan is het VIP verjaardagscadeau van VVC-Adventure een spectaculair cadeau.

Verras de jarige met het VIP verjaardagscadeau waarbij het mogelijk is om in allerlei spectaculaire voertuigen te mogen rijden.

Verjaardagscadeau voor hem en haar

En dit VIP verjaardagscadeau is heus niet alleen voor hem, maar ook uitermate geschikt voor haar! Veelzijdig VIP verjaardagscadeau en teamuitjes. Bij VVC-Adventure krijg je waar voor je geld. Het VIP verjaardagscadeau is absoluut betaalbaar! Voor een schappelijke prijs mag de jarige tijdens dit VIP verjaardagscadeau in een Porsche, een Hummer en op een Quad rijden en bovendien eindigt dit VIP verjaardagscadeau ook nog met een perfecte slipcursus! Zo´n VIP verjaardagscadeau ontvangt toch iedereen met open armen?

Compleet VIP verjaardagscadeau

De zilvere Porsche en de groene Hummer staan tijdens dit VIP verjaardagscadeau allemaal klaar voor de jarige. Tijdens dit VIP verjaardagscadeau mag de jarige de weg op in de omgeving van Almere. Uiteraard onder begeleiding van een professioneel instructeur. Terug bij VVC-Adventure gaat de jarige tijdens dit VIP verjaardagscadeau het ruige circuit op, op de Quad. Na het opspattende zand is er tijd voor een leerzaam ogenblik tijdens dit VIP verjaardagscadeau. Want een slipcursus maakt dit VIP verjaardagscadeau helemaal compleet!

Uitgeput maar voldaan

Van Porsche naar Hummer, van Hummer naar Quad en van Quad nog even naar een slipcursus. De jarige gaat na dit VIP verjaardagscadeau uitgeput maar voldaan weer huiswaarts. Wel 3 uur lang duurt deze VIP verjaardagscadeau sensatie! Maar de jarige heeft thuis heel wat te vertellen. Reserveer het VIP verjaardagscadeau bij VVC-Adventure. Je ontvangt de VIP verjaardagscadeau bon die de jarige kan inwisselen. Zoek niet verder maar bel voor meer informatie over dit VIP verjaardagscadeau: 036 – 532 35 80 en boek direct!

Reserveer hier het verjaardagscadeau

Via de link cadeaubon kunt u een keuze maken uit de verschillende verjaardagscadeaus. Kijk ook nog eens naar onze opties om een bedrijfsuitje organiseren.

< Verjaardagscadeau Tips Kofferbak Verkoop Almere >