Verjaardagscadeau Idee

8 December, 2012 15:28

Exclusief verjaardagscadeau. Geen zin meer om altijd maar dat saaie boek of die eeuwige fles wijn cadeau te doen? Verwen de jarige dan eens met een exclusief verjaardagscadeau.  Met dit exclusieve verjaardagscadeau kom je goed uit de verf.

VerjaarsdagCadeau Porsche rijden

Porscherijden. Dit exclusieve groepsuitje is nog betaalbaar ook. Zeker wanneer je weet wat de jarige er voor krijgt. Met dit exclusief verjaardagscadeau mag de jarige niet alleen in een Porsche stappen, maar ook in een Hummer en daarna nog lekker crossen in een echte Quad. En als klap op de vuurpijl, wordt dit exclusief verjaardagscadeau afgesloten met een heuse slipcursus. Dat is pas waar voor je geld met zo´n exclusief verjaardagscadeau.

Ultieme rijervaring als verjaardagscadeau

Met de Porsche 993 Carrera mag de jarige tijdens dit exclusief verjaardagscadeau op de openbare weg rijden. Met de Hummer H2 en de Quad wordt het ruige circuit van VVC-Adventure uitgeprobeerd en verkend. Snelheid en robuuste kracht zijn in één exclusief verjaardagscadeau gecombineerd.

Leerzaam verjaardagscadeau

Dit exclusief verjaardagscadeau duurt 3 uur en wordt afgesloten met een leuke en vooral leerzame slipcursus. De jarige leert niet alleen een slip te ontwijken, maar ook hoe je de auto tijdens een slip onder controle krijgt. Ervaren instructeurs begeleiden tijdens dit exclusief verjaardagscadeau deze slipcursus.

Bestel dit verjaardagscadeau

Over dit exclusief verjaardagscadeau is goed nagedacht! De jarige wordt 3 uur lang bezig gehouden en zal er nog weken over napraten. Natuurlijk hoeft de jarige niet alleen te komen, maar kunnen vrienden of familie meedoen met dit exclusief verjaardagscadeau. Reserveer nu hier de cadeaubon van dit exclusief verjaardagscadeau. Je ontvangt een verjaardagscadeau bon die de jarige kan inwisselen. Zoek niet meer verder maar bel voor meer informatie: 036 – 532 35 80 en boek direct!

< Verjaardagscadeau Orgineel Verjaardagscadeau >