Verjaardagscadeau

8 December, 2012 15:30

Skidcar rijden als verjaardagscadeau?  Lekker rijden in een echte Skidcar? Dat kan als groepsuitje bij VVC-Adventure in Almere. Voor een jarige die van spanning en sensatie houdt en ´meester op de weg´ wil zijn is dit verjaardagscadeau Skidcar de ultieme droom.

Op zoek naar een verjaardagscadeau tip?

Kom voor het groepsuitje Skidcar naar VVC-Adventure in Almere voor een te gekke ervaring. Je zou het een combinatie verjaardagscadeau kunnen noemen, want de jarige krijgt én een Skidcar cursus én een slipcursus. Dit verjaardagscadeau Skidcar is één groot leerzaam feest!

Verjaardagscadeau bij de Slipcursus specialist

Al jarenlang is VVC-Adventure specialist in slipcursussen. Tijdens dit verjaardagscadeau Skidcar leert de jarige op een speciaal oefencircuit hoe je een auto onder controle houdt tijdens een slip. Daarna wordt hetverjaardagscadeau Skidcar nog spannender, want de jarige stapt over in de Skidcar!

Leerzaam verjaardagscadeau

Het slipcursus verjaardagscadeau Skidcar wordt altijd begeleid door professionele instructeurs. Veiligheid voor alles! De instructeur bepaalt wat er gebeurt. Met dit verjaardagscadeau Skidcar gaat de jarige het terrein op met aquaplaning, vervuild wegdek, sneeuw én ijzel. Zo leert de jarige tijdens dit verjaardagscadeau Skidcar alles onder controle te houden. 

Cadeaubon Bestellen

Bestel via deze link een cadeaubon en reserveer nu het beste verjaardagscadeau Skidcar idee!. Je ontvangt van ons een verjaardagscadeau bon die de jarige kan inwisselen. En natuurlijk kunnen vrienden lekker meedoen met het verjaardagscadeau Skidcar. Bel voor meer informatie VVC-Adventure: 036 – 532 35 80 en boek direct!

< Origineel Cadeau Verjaardagscadeau Idee >