Veel gestelde vragen over de SweepAway Run

27 November, 2014 08:54

  1. 1. Wat is de exacte locatie van de SweepAway Run?

Het evenement bevind zich op het eigen terrein van VVC Adventure. Dit is op de Bolderweg 42, 1332 AW te Almere Buiten.

  1. 2. Wanneer word u verwacht?

U word verwacht op zondag 15 maart. De eerste ronde begint om 10:00. De aanvang is om 9:15, wees op tijd aanwezig.

  1. 3. Welke afstand word er afgelegd?

De route van de SweepAway Run is 5 KM lang. Het uitgestippelde parcours van 2,5 KM word twee keer gelopen, dan zit u op 5 KM. Hoe deze route precies loopt ziet u op de dag zelf.

  1. 4. Zijn er drink- en eetvoorzieningen?

Er is water beschikbaar voor de deelnemers. Andere drink- en eetvoorzieningen zijn aanwezig in ons restaurant. Deze kunt u tegen betaling kopen.

  1. 5. Zijn er kluisjes en garderobe aanwezig?

Kluisjes en garderobe zijn niet aanwezig. Daarom adviseren wij uw spullen in de auto te laten. Er word geen toezicht gehouden op spullen die op het terrein of in de omkleedgelegenheden worden achtergelaten.

  1. 6. Wat voor prijs krijgt de winnaar?

Aan het einde van de wedstrijd zal er berekend worden welke 3 deelnemers de snelste tijd hadden. De top 3 zullen allemaal een trofee winnen.

  1. 7. Hoe worden de uitslagen bekend gemaakt?

De top 3 zal na de wedstrijd met een uitreiking bekend worden gemaakt. De andere tijden van de deelnemers worden achteraf via de site bekendgemaakt. U kunt uw tijd dan vinden via uw rugnummer.

  1. 8. Waar kan ik mij inschrijven?

https://www.vvc-adventure.nl/solo-uitjes/sweepaway-run. Via deze link komt u op de site van VVC Adventure. U kunt hier klikken op individueel boeken. U word dan doorgestuurd naar onze boekingssite. Hier klinkt u de SweepAway Run van 15 maart aan. Vervolgens voert u alle gegevens in. Het is ook mogelijk om dan direct uw betaling te doen. U heeft zich nu ingeschreven en krijgt een bevestiging via de mail. Neem deze mee als toegangsbewijs.

  1. 9. Hoe kom ik aan mijn startnummer?

De bevestiging die u meeneemt als toegangsbewijs ruilt u op de dag zelf in bij de receptie voor uw rugnummer. Deze moet op uw rug worden vast gespeld. Alleen met een rugnummer heeft u toegang tot onze hardloopwedstrijd.

  1. 10. Zijn er sanitaire voorzieningen, douche- en omkleedgelegenheden aanwezig?

Er zijn wel sanitaire voorzieningen en omkleedgelegenheden aanwezig. Voor mannen en vrouwen gescheiden. Er zijn geen douchgelegenheden aanwezig.

  1. 11. Kan ik toeschouwers meenemen?

Het is toegestaan om toeschouwers mee te nemen. het is wel erg belangrijk dat zij buiten de baan blijven staan om deelnemers niet in de weg te zitten. Ook verwachten wij veel drukte dus is het niet de bedoeling dat elke deelnemer 10 toeschouwers meeneemt.

  1. 12. Is het mogelijk om mee te doen in een teamverband?

U kunt zich met maximaal 24 mensen tegelijk inschrijven, dus het is mogelijk om u als een team op te geven. Kijk voor u zich inschrijft even op de site hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Of neem contact op met VVC Adventure om dit te bespreken. Er volgen geen speciale kortingen als u zich als team opgeeft.

  1. 13. Is er parkeergelegenheid?

Op en rond ons terrein is er genoeg parkeergelegenheid aanwezig. Let op de dag zelf op waar de aangewezen parkeergelegenheden zich allemaal bevinden. Er zal ook een verkeersregelaar aanwezig zijn.

 

< KiKa Winter Wonderland op 20 december bij VVC-Adventure Recepten BBQ workshop >

 

Reacties

Er zijn nog geen opmerkingen