Valentijns Cadeau

24 Maart, 2014 14:28

14 februari is het weer Valentijnsdag de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met Valentijns cadeautjes, bloemen, of kaarten. Wat dacht je van een leerzame slipcursus? Een spannende rit in een Carver Porsche of Hummer? Dus voor een origineel Valentijns cadeau moet je bij het VVC-Adventure zijn!

Valentijns cadeau ideeën Slipcursussen

Een Slipcursus cadeaubon als een volledige slipcursus met theorie, instructie en 9 soorten oefeningen, stoel & spiegel afstelling en de ongevalssimulator. De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Tijdens al onze slipcursussen beginnen we met de slalom oefening. Na de slalom oefening krijgt de cursist twee uitwijkoefeningen. Hierbij leren we de cursisten hoe je moet uitwijken op een glad wegdek voor een stilstaand object.

Wij organiseren 8 verschillende slipcursussen met verschillende tijdsduren. Zo heeft u een keuze uit een 1 uur, 2 uur, 3 uur, 4 uur of een volledige slipcursus van 5,5 uur. Valentijns cadeau ideeën Slipcursus Cadeaubonnen.

Het mooie van dit Valentijns cadeau, is dat de Valentijn een slipcursus gaat volgen in twee verschillende auto´s. Zo komt de Valentijn op de natte slipbaan van VVC-Adventure te rijden in een Mercedes A classe of een VW Golf. Vervolgens gaat uw Valentijn een slipcursus volgens in een Skidcar. De Skidcar rijdt op asfalt, door middel van de zijwielen aan de Skidcar kan de instructeur de 10 verschillende ondergronden simuleren. Van vervuilt wegdek tot en met super glad ijs. De Skidcar is de ultieme slipauto voor uw Valentijn als Valentijns cadeau.Valentijns Cadeau Combi Slipcursus & Skidcarcursus

Voor meer informatie gaat u naar het Valentijns Cadeau Combi Slipcursus & Skidcar cursus Cadeaubonnen.

 

Valentijns cadeau Porsche arrangement

Dit Valentijns cadeau is een mooi geschenk voor de Porsche liefhebber. Samen met de instructeur gaat hij of zij de voertuigeigenschappen van de Porsche 911 of 993 ontdekken. Uit de tonen die de uitlaat verlaten, mag worden afgeleid dat de 6 cilinder 300 pk motor voor flinke prestaties gaat zorgen. Dit Valentijns cadeau bestaat uit: Porsche rijdenQuad rijden en Slipcursus.

Voor meer informatie gaat u naar het Valentijns Cadeau Porsche arrangement.

Valentijns cadeau Hummer Arrangement 3 uur

Geef uw Valentijn het ultieme Valentijns cadeau, Hummer Arrangement. Uw Valentijns gaat een rit maken op de openbare weg met de Hummer H2. Het Valentijns Cadeau Hummer Arrangement wordt afgesloten met een race op een quad en een slipcursus. Dit Valentijns cadeau gebeurd allemaal in een tijdsbestek van 3 uur

Voor meer informatie gaat u naar het Valentijns cadeau: Hummer Arrangement Cadeaubon.

Valentijns cadeau Motorspektakel 3 uur of 6,5 uur

Dit is het ultieme Valentijns cadeau voor de gemotoriseerde fanaten onder ons. De Valentijn gaat de modderige parcours ontdekken met een Terrein autoQuad en een Trail motorfiets. Dit Valentijns cadeau gebeurd allemaal in een tijdsbestek van 3 uur of 6,5 uur met een extra activiteit: slipcursus en inclusief een middag lunch.

Voor meer informatie gaat u naar het Valentijns cadeau: Motorspektakel Cadeaubonnen.

Valentijns cadeau Meerkamp Competitie 2 uur of 3 uur

Dit is het ultieme Valentijns cadeau voor de gemotoriseerde fanaten onder ons die meer willen in minder tijd. De Valentijn gaat de modderige parcours ontdekken met een Terrein autoQuad, minimotor en een slipcursus. Dit Valentijns cadeau gebeurd allemaal in een tijdsbestek van 2 uur of 3 uur met extra activiteiten: Motorpeds en Segway.

Voor meer informatie gaat u naar het Valentijns cadeau: Meerkamp Cadeaubonnen.

Valentijns cadeau Exclusief uitje 3 uur

Kunt u geen keuze maken uit alle Valentijns cadeaus? Dan hebben wij voor uw Valentijn het meest exclusieve uitje samengesteld. Zo gaat uw Valentijn Porsche rijden en Hummer rijden op de openbare weg op onze afgesloten terrein zal uw Valentijn Quad rijden en een slipcursus volgen. Dit Valentijns cadeau gebeurd allemaal in een tijdsbestek van 3 uur.

Voor meer informatie gaat u naar het Valentijns cadeau: Exclusief uitje Cadeaubon.

Valentijns cadeau Carver uitje 3 uur

Valentijns cadeau Carver uitje, is wel een heel speciaal uitje voor de gadgets freaks, auto en motor fanaten. De Carver is namelijk een zeer speciale auto of moeten we zeggen motor? De Carver is namelijk een kruising tussen een Motorfiets en een Auto. Auto rijbewijs is verplicht, maar uw kan wel ervaren hoe het is om net zo schuin te gaan als een motorfiets. De Carver snijdt de bochten aan, nog beter en sneller dan welke sport auto dan ook. Het Carver uitje wordt afgesloten met een Slipcursus en Quad drift. Dit Valentijns cadeau gebeurd allemaal in een tijdsbestek van 3 uur.

Voor meer informatie gaat u naar het Valentijns cadeau: Carver uitje Cadeaubon.

Valentijns Cadeau VVC-Adventure Waardebonnen

Kunt u geen keuze maken uit de Valentijn Cadeaus voor uw Valentijn? Maar uw weet zeker, dan hij of zij één van deze activiteiten/arrangementen leuk vind. Dan kunt u uw Valentijn een Waardebon geven van het VVC-Adventure. Deze bon is één jaar lang geldig, uw Valentijn kan dan zelf een keuze maken uit verschillende activiteiten of arrangementen.

Voor meer informatie gaat u naar het Valentijns cadeau: Waardebon VVC-Adventure

VVC-Adventure biedt nog veel meer Cadeaubonnen aan. Neem gerust een kijkje in onze webshop voor andere Valentijns cadeaubonnen.

Klik hier voor Alle Cadeaubonnen.


Enkele door ons geselecteerde Valentijnscadeaus met hoge kortingen tot wel 70%

Buiten de gewone korting hebben wij speciaal voor u ook nog een aantal door ons samengestelde cadeaubonnen die wij aanbieden met een flinke actiekorting. De cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig. De ontvanger van de cadeaubon kan zelf binnen dit jaar met ons een afspraak maken voor het arrangement. Als u de cadeaubon betaald via Ideal ontvangt u de cadeaubon al binnen 1 uur op uw eigen e-mail adres. Dus ook voor de last minute Valentijns cadeaus hebben wij tal van mogelijkheden.

< Ik Hou van Holland dinerspel winterspecial-indoor-uitjes >