Vaderdag cadeau idee

12 Juni, 2015 16:43

Er zijn weinig dingen moeilijker dan een cadeau verzinnen voor Vaderdag. Elk jaar loop je namelijk weer tegen dezelfde vraag aan: “Hoe vind ik een geschikt én origineel cadeau?” Om de keuze voor een vaderdagcadeau iets makkelijker te maken, geeft VVC-adventure een aantal tips.

Hoe kies ik een geschikt vaderdagcadeau?

Menig vader wordt op Vaderdag ‘verrast’ met stropdassen, aftershave en sigaren. Leuk, maar niet bepaald origineel. Liever een écht verrassend cadeau? Bedenk dan goed wat je vader graag doet en regel dan een activiteit dat daar bij aansluit.

Vaderdag slipcursus

Wanneer hij dol op autorijden is

Waar je ook naartoe gaat, je vader kruipt met alle liefde achter het stuur. Sterker nog; hij gaat regelmatig een blokje om met de auto. Als je vader zo dol op autorijden is, dan kan een slipcursus of Porsche rit een erg geschikt cadeau voor Vaderdag zijn.

Sweep Away Vaderdag

Als je vader van het onverwachtse houdt

Maak je vader blij met een arrangement voor de Sweep Away als hij sportief is. De Sweep Away is een variant op het welbekende TV-programma. Bij het parcours is het ontzettend belangrijk om scherp te blijven. Er zijn mega balls, een Rolling Wave en een klimmuur waarbij je vader het risico loopt er af geduwd te worden. Dit cadeau is niet alleen leuk voor vader(s), ook voor de rest van de familie aangezien zij ook mee kunnen doen of toe kunnen kijken.

Vaderdagcadeau meerkamp

Op het moment je een vader hebt die nooit kan kiezen

Bij de meerkamp worden sportiviteit, terreinrijden en rij-techniek gecombineerd. Tijdens de Meerkamp Competitie worden er vijf verschillende activiteiten van elk een half uur uitgevoerd. Ideaal dus voor een vader graag veel verschillende dingen doet.

Wanneer je vader motor rijdt

Voor fervent motorrijders is er natuurlijk niets leuker dan het leren van nieuwe dingen. Een kneedown is een rijstijl die voor motorcoureurs van belang is om de hellingshoek van de motorfiets in te kunnen schatten. Wat is er dan leuker dan dit je vader dit ook laten doen? In drie uur kan je vader met een volledige kneedown training perfect door de bocht sturen. Nieuwsgierig? Bekijk alvast ons filmpje voor meer duidelijkheid over wat een kneedown inhoudt:

Cadeaubonnen

Voor vaders die avontuurlijk zijn maar het liefst zelf willen kiezen, hebben wij cadeaubonnen. Het voordeel van een cadeaubon is dat de ontvanger zelf kan kiezen uit de vele leuke uitjes en deze kan plannen op een dag die uitkomt.

Wij hebben cadeaubonnen in verschillende categorieën. Zo hebben wij cadeaubonnen voor slipcursussen, Porsche ritten en een feestdagwaardebon t.w.v. 25 euro. Ontdek nog meer cadeaus voor hem.

Vaderdag cadeaubon 25
Waardebon t.w.v. 25,- euro
Vaderdag cadeaubon 50
Waardebon t.w.v. 50,- euro
< VVC-Adventure binnen uitzending Made in NL Moederdag cadeaus: orginele uitjes voor 10 mei >