Tip Verjaardagscadeau

16 Maart, 2013 15:11

Op zoek naar tips voor een verjaardagscadeau?  VVC-Adventure in Almere heeft volop tips voor u! Voor sportievelingen of avonturiers, voor jong en voor oud, voor mannen én vrouwen. Genoeg tips verjaardagscadeau voor iedereen!

 

Originele tips verjaardagscadeau

Jarig zijn is leuk, maar altijd dat geijkte boek, die eeuwige fles wijn of dat zoete zeepje, dat gaat vervelen. Daarom originele tips verjaardagscadeau. Geef de jarige eens een slipcursus cadeau of laat hem of haar eens in een echte Porsche of Hummer H2 rijden. En er zijn nog meer tips verjaardagscadeau bij VVC-Adventure.

Sportieve tips verjaardagscadeau

Nog meer tips verjaardagscadeau. De jarige kan ook bij VVC-Adventure terecht voor een Meerkamp. Leuk om met vrienden en / of familie te doen in competitieverband. Deze Meerkamp wordt afgesloten met een klimwand, waarlangs de jarige ook gaat abseilen. Nog meer tips verjaardagscadeau? Alles kan. Want de jarige kan ook meedoen aan een motorped-race.

Motorspektakel

De jarige kan ook komen crossen op het ruige offroad terrein van VVC-Adventure op een 4x4 terreinwagen of op een stoere Quad. Volop verjaardagscadeau tips zijn er bij VVC-Adventure te vinden tegen een betaalbare prijs.

Slipcursus voor de jarige

Op zoek naar nog meer verjaardagscadeau tips? De jarige vindt een slipcursus ongetwijfeld fantastisch. Onder begeleiding van een professioneel instructeur leert hij of zij hoe je een slip moet voorkomen of hoe je uit een slip moet raken. Het kan niet op met alle tips verjaardagscadeau bij VVC-Adventure!

Verjaardagscadeau Bestellen

Voor meer tips verjaardagscadeau, klik op de link cadeaubon of bel: 036 – 532 35 80 of boek direct één van de tips verjaardagscadeau. De jarige ontvangt een bon voor één van de tips verjaardagscadeau die bij VVC-Adventure kan worden ingewisseld.

Cadeaubonnen VVC-Adventure

< Slipcursus vader & zoon Bedrijfsuitje Expeditie Robinson >