Teamuitjes

19 April, 2024 22:43
U heeft het vast wel eens gezien op televisie. De deelnemers vallen van grote hoogte naar beneden in het water. Ons meest sportieve teamuitje is de Sweep Away. In 2010 hebben wij 8 veilige hindernisbanen bedacht. Het effect is het zelfde. Sweep Away betekend lachen, gieren, brullen om elkaar bloopers. Alleen beland je bij ons op een zacht kussen.

Sweep Away als teamuitje

Onze Sweep Away baan is zeer geschikt voor het organiseren van een teamuitje. Iedereen kan er aan meedoen. Wij hebben al vele bedrijfsuitjes georganiseerd. In 2014 krijgen we weer 4 nieuwe hindernisbanen bij. Dit blijft nog even een verassing want de door ons ontworpen Megaballs is al vele malen gekopieeerd en wij willen de nummer 1 blijven van Nederland. Meer informatie via de link Sweep Away.

Teamuitje Wie is de Mol

Wanneer het allemaal wat minder spectaculair mag dan is Wie is de Mol een uitdagend teamuitje. Het is ëën van ons meest geboekte uitje. Bij Wie is de Mol gaat het om teambuilding. Wil je meer weten over dit uitje klik dan op de link Wie is de Mol.

Teamuitje met competitie

Iedereen kan deelnemen aan dit teamuitje. Het uitje bestaat uit sportieve activiteiten en gemotoriseerde activiteiten. Van eem slipcursus tot een potje sumoworstelen. U heeft keuze uit liefst 32 verschillende activiteiten. Meer weten over het teamuitje de Meerkamp?

Een feestavond als teamuitje

Maar niet zo maar een personeelsfeest. Tijdens deze feestavond doe je ook bekende spelletjes van TV zoals o.a. Hole in the Wall.

< IJskarten met quad