Sweep Away

27 Februari, 2009 14:18

Sweep Away nieuws. Op dit moment (19-03-2009) wordt het terrein geschikt gemaakt voor de Sweep Away spelen.

Sweep Away

Sweep Away is actie, zeer vermoeiend, lachwekkend en erg fysiek. De deelnemers komen gesloopd aan bij de finish. Wanneer je een bedrijfsuitjemoet organiseren denk je niet meteen aan Sweep Away achtige activiteiten, maar des te leuker is het als de medewerkers de activiteiten zien en ondervinden!

Sweep Away Bij VVC-Adventure

12 juni 2009 gaat VVC-Adventure zijn Sweep Away terrein in gebruik nemen. Er zijn verschillende activiteiten waaruit men kan kiezen. Lachwekkende en spectaculaire. Eén ding hebben ze gemeen, de volgende dag komt iedereen weer op zijn werk omdat de veiligheid bij ons in een hoog vaandel staat.

Sweep Away activiteiten

1. Sweep Away Punch Kiss

Wie schuifelt behendig naar het einddoel? Wie omzeilt die venijnige bokshandschoenen? Wie oogst bewondering en wie mikt meedogenloos die dappere klimmer de afgrond in? Wie niet waagt, wie niet wint...

2. Sweep Away Monkey Spin

Jij en je teamgenoot trekken een sulky voort met daarin weer een ander teamgenoot, die je aanmoedigt om die sulky zonder botsingen over het parcours te trekken.

3. Sweep Away Megaballs

Vier achter elkaar liggende megagrote ballen, die werken als een trampoline. Wie geen strafpunten wil springt tijdens dit bedrijfsuitje in vier ferme sprongen naar de overkant. Maar ja...

4. Sweep Away Cliffhanger

Een stormbaan om te nemen en te haten. Een krachtspanning, die het uiterste van je vraagt, maar je altijd beloont met een glorieuze kick. De kick van iets gedaan te hebben. Het glorieuze gevoel van de overwinning.

5. Sweep Away Jump Run

Spring in vaart naar de overkant. Dat is niet ver, maar wel lekker moeilijk. Want die in hoogte verschillende pilaren waar jij overheen moet springen, zijn niet allemaal even stabiel. Dus komt het aan op balanceertechniek.

6. Sweep Away Rolling Wave

Eindelijk mag je dan flink aan de rol... En hoe sneller jullie rollen, hoe sneller jullie aan de overkant zijn. Maar nu niet op de grond rollen van het lachen. Deze uitdaging verlangt acrobatische perfectie én opperste concentratie...

7. Sweep Away Swing out

Kan je hem ontwijken.....of wordt het een Swing Out. Bij ons hoef je niet te springen om de snel rondraaiende balk te ontwijken, maar moet je proberen een enorme bal die rond zwaait te ontwijken.

8. Sweep Away Dummy Runner

Een nét niet onneembare hindernis van ronddraaiende buizen, een gapend gat en een irritante tegenstander, die dezelfde hindernis in tegenovergestelde richting neemt.

Sweep Away versus andere hindernisbanen

Sweep Away is veel veiliger door alle luchtkussens in plaats van water en is geschikt voor een veel breder publiek om eraan deel te nemen. Ideaal dus voor een groepsactiviteit, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest.

< Groepsactiviteiten Bedrijfsuitje Nijmegen >