Speciale Slipcursus Korting Actie: goed voorbereid de wintermaanden in!

5 November, 2014 13:48

Geniet komende maanden van één van onze slipcursus acties. Als goede voorbereiding op de ijzige wintermaanden leert u tijdens de spannende cursussen de juiste technieken aan. Op het gladde en realistische parcours gaat u aan de slag met diverse oefeningen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Bekijk onze slipcursussen en de speciale actiedagen:

Drie uur durende slipcursus van €92,- voor €65 ,-

Tijdens deze klassieke slipcursus met de auto leert u veilig en gecontroleerd om te gaan met een slip. Zeker in de wintermaanden erg handig! Met diverse oefeningen leert u het verschil te voelen tussen grip en een slip, zodat u eerder in staat bent een slip aan te voelen en te corrigeren.

Reserveer nu op één van onze actiedagen


Tweede persoon gratis bij de Skidcar slipcursus

Op speciale vastgelegde datums kun jij iemand verrassen met een spectaculaire Skidcar slipcursus. De Skidcar is een auto met 4 extra wielen. Hierdoor kan de instructeur de slip beter aansturen en zal de slip realistischer zijn. U weet bijvoorbeeld niet wanneer de auto in een slip raakt. Veel politiekorpsen geven de voorkeur aan deze slipcursus.

Slipcursus nat wegdek

Slipcursus Skidcar

Slipcursus nat wegdek

Slipcursus met Skidcar

De motor slipcursus van €99,- voor €49,50

Controleer uw slip en ga veilig de weg op met uw motor met behulp van onze spannende slipcursus. Vol adrenaline zult u verschillende technieken aanleren in een zo’n realistisch mogelijke situatie. U leert te remmen op een nat wegdek en op een correcte manier een noodstop te maken.

VVC Adventure

VVC-Adventure is voortgevloeid uit de auto- en motorrijschool VVC-Sabrina. Tegenwoordig is het evenemententerrein circa 3 hectare groot en vinden er veel activiteiten plaats. Naast onze slipcursus zijn er tal van andere oefenbanen en circuits aanwezig voor auto- en motorrijles.

plattegrond VVC

Niet alleen voor een anti slipcursus kun je bij ons terecht, maar ook voor een gezellig bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Lees meer over onze arrangementen op de website.

< Recepten BBQ workshop Teamuitje Indoor >

 

Reacties

Er zijn nog geen opmerkingen