Slipcursus Nederland

24 Maart, 2014 13:52

Niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Bij regen, sneeuw of ijzel zit een ongeluk in een klein hoekje.

Slipgevaar

En soms komt een glad wegdek totaal onverwacht. Bijvoorbeeld door olie of bladeren op de weg, die samen met een regenbui zorgen voor een gladde rijbaan.  Gelukkig lopen deze verkeerssituaties meestal goed af. Maar wat als u de controle over het stuur verliest?

Slipcursus in Almere

Een Anti Slipcursus is een aanrader voor iedereen, van beginnende automobilist tot ervaren beroepschauffeur. De veiligheid op de weg is immers van meer afhankelijk dan alleen uw eigen rijgedrag. Zoals remmende voorgangers, wegpiraten of automobilisten die door rood rijden.

Reactie vermogen trainen tijdens slipcursus

Elke automobilist moet beschikken over een uitstekend reactievermogen en goede vaardigheden. Vaardigheden die u kunt leren op de meest uitgebreide slipschool van Nederland.

Rijden in verschillende weersomstandigheden tijdens Slipcursus

Wij beschikken als enige slipschool in Nederland over een gewone slipbaan maar ook over een aantal skidcars. Met deze skidcars kunnen we verschillende weersomstandigheden nabootsen.

Motregen, zware regenval, sneeuw, ijzel met een simpele druk op de knop veranderd de instructeur de grip tussen band en wegdek. Nooit weet de bestuurder wanneer het gebeurd en hoe de auto gaat slippen (voorwiel, achterwiel of zelfs vierwielslip) Wel zo realistisch.

8 verschillende slipcursussen

We hebben slipcursussen van 1, 2, 3. 4 uur eb een volledige slipcursus inclusief certificaat.
Je kan kiezen voor een slipcursus op de natte baan, of in combinatie met de skidcar.

Gevorderde Slipcursus

Heb je al eens een slipcursus gedaan kies dan bijvoorbeeld voor een slipcursus van 2 of 3 uur. Goed om alle oefeningen weer eens te herhalen.

Cadeaubon Slipcursus

Vaak horen we de kreet "Ik loop er al zo lang over na te denken om eens een slipcursus te doen maar ik kom er maar niet aan toe". Niet leuker om een slipcursus te krijgen op je verjaardag.

Online kan je de cadeaubon bestellen, je kan zelf een leuk verhaal toevoegen aan de cadeaubon en vaak binnen 1 dag heb je de cadeaubon al in je bezit.

< Slipcursus Bestelauto Slipcursus Zandvoort 2009 >