Slipcursus Goes

24 Maart, 2014 13:48

Op zondag 08-07-2008 vindt de slipcursus plaatst in Goes.  De slipschool afdeling organiseert dit jaar op 30 verschillende plaatsen in Nederland de skidcar cursus

De cursus begint met een beknopte theoretische inleiding. D.m.v. pionnen bootsen we verschillende situaties na. Op onze website (Slip info & Tips) kunt u deze oefeningen zien.

Slipcursus Goes

Deze antii slipcursus is bestemd voor een ieder die zijn veiligheid in het verkeer wil verhogen door de kritieke situaties te leren voorzien.

De anti slipcursus te Goes, veiligheid voorop

Een anti slipcursus volgt u niet alleen voor uw eigen veiligheid. Maar ook voor die van andere weggebruikers. Plotseling remmen, olie op het wegdek, sneeuw, ijzel. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Eigenlijk zou iedereen een antislipcursus moeten volgen.

Slipcursus in Goes spannend?

Behalve nuttig is een antislipcursus natuurlijk ook spannend. Wie droomt er niet stiekem van een baan als stuntman? Tijdens onze slipcursus wordt die droom werkelijkheid.

Slipcursus oefeningen in Goes

Tijdens de 4 uur durende slipcursus die door onze slipschool wordt gegeven komen de volgende oefeningen aan de orde:

Slipcursus op 8 wielen in Goes

De slipcursus wordt gegeven met de skidcar. Met de skidcar kunnen we verschillende wegcondities nabootsen zoals het rijden op vervuildwegdek, sneeuw of ijzel.

Slipcursus Goes met sneeuw en ijzel ?

Elektronisch kunnen we o.a. een voorwiel of achterwielslip, aquaplaning, bermrijden simuleren. De skidcar is uitgerust met een stalen frame en een hydraulisch gedeelte. Door een druk op de knop veranderd de vrijwing tussen band en wegdek.  De skidcar is de eerste keuze van politiekorpsen en proffessionele trainingcentra over de hele wereld.

Ben je verhinderd op deze datum schrijf je dan in op één van onze actie datums voor de slipcursus in Almere.

Op vooraf vast gestelde data geven wij kortingen op onze slipcursussen in Almere. Deze kortingen kunnen oplopen tot 35%, best de moeite om voor onze locatie te Almere te kiezen.

Nederlands meest uitgebreide slipschool met de skidcar

  • Oefenen op 10 verschillende ondergronden van stroef tot super glad
  • Maar liefst 5 oefenplateaus
  • 1e keuze bij politie korpsen en opleidingsinstituten
  • Met de skidcar kunnen we de voertuig eigenschappen van jouw auto nabootsen. Wel zo realistisch.

Kijk hier voor beschikbare data met korting voordeel
Meer info over onze slipcursussen

Meer informatie over de anti slipcursus van VVC Adventure?

Wanneer u meer wilt weten over de slipschool VVC kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan uw graag te woord en zullen u van alle ins en outs van onze anti slipcursus op de hoogte houden.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitje, slipcursus, familiefeest, vrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijden, Hummer-rijden, Quad-rijden en Terrein rijden.

< Slipcursus Zandvoort 2009 Slipcursus Maastricht >