Slipcursus event op de grootste slipbaan v/d wereld

17 Maart, 2011 15:53

Volg een slipcursus op de grootste slipbaan van de wereld! Op 26 en 27 maart 2011 hebben wij het terrein van FlevOnice afgehuurd en wordt dit terrein omgebouwd tot de grootste slipbaan van de wereld.

Wij bieden u verschillende slipcursussen en arrangementen aan.

Read More

Slipcursus FlevOnice

FlevOnice is een ijsbaan in Biddinghuizen. De openluchtbaan heeft maar liefst een lengte van 5000 meter. Op zaterdag 26 en zondag 27 maart 2011 wordt deze baan omgetoverd tot de grootste slipbaan van de wereld. 

Slipcursus met de skidcar

Op de 400 meter baan organiseren wij de slipcursus met de skidcar. De skidcar is de eerste keuze van rijvaardigheidtrainingen over de hele wereld. De instructeur bepaald wanneer en hoe glad de ondergrond is. U weet dus nooit van te voren wat u te wachten staat. Dit in tegenstelling tot de gewone slipcursus, waar u zelf het gladde wegdek ziet en weet wat er gaat gebeuren.

  • Slipcursus oefening 1: De Slalom met de skidcar
  • Slipcursus oefening 2: Uitwijkmanouvre met de skidcar
 {youtube}U3MRY2kXwFU{/youtube}  {youtube}U3MRY2kXwFU{/youtube}

Remoefeningen met eigen auto of auto van VVC-Adventure

Als u vaak op de weg rijdt, is een training geen overbodige luxe. Het is belangrijk dat u het voertuig optimaal kunt beheersen. Uw eigen voertuig eigenschappen spelen hierbij een belangrijke rol. Juist met remmen ontstaan vaak de meest onnodige slippartijen. Vandaar dat wij op de 5 kilometer baan remproeven doen met uw eigen auto, of de auto die wij voor u beschikbaar stellen. Aan u de keus.

  • Slipcursus oefening 3: Remoefening met de eigen auto of vvc auto
  • Slipcursus oefening 4: Noodstop met de eigen auto of vvc auto

Carver rijden en nog veel meer.....

U heeft ook de mogelijkheid om de slip- & skidcarcursus te combineren met bijvoorbeeld Carver rijden. Dit zorgt absoluut voor een ongelofelijke, fantastische ervaring, die u nooit meer zult vergeten!

Verder organiseren wij ook een Hummer experience. Deze experience bestaat uit Xstream boardenSegway rijdenSandbuggy rijden en natuurlijk niet te vergeten het Hummer H2 rijden.

FlevOnice in de toekomst?

Wilt u op de hoogte blijven wanneer de arrangementen in 2012, 2013, 2014 of 20.. zijn, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief, of volg ons op twitter of facebook.

< Vrijgezellenfeest Idee CadeauTips Mannen >