Slipcursus cadeaubon

10 Oktober, 2007 08:59

Slipcursus | Slipcursussen bij Slipschool VVC-Adventure. Slipcursus ook verkrijgbaar als cadeaubon. Bij betaling via i-deal binnen 1 uur geleverd.

Bij VVC Adventure zijn we als geen ander gespecialiseerd in slipcursussen voor verschillende doeleinden. Op de speciale slipvakken van ons oefencircuit leer je onder veilige omstandigheden en met persoonlijke begeleiding hoe je een slip kunt voorkomen en corrigeren. Ideaal oms al cadeaubon weg te geven. We bieden slipcursussen van 2, 3 of 5 uur. Naast de ‘gewone' slipcursus bieden we ook slipcursussen in de veelzijdige Skidcar. De skidcar cursus is zo effectief bij het verbeteren van rijvaardigheden, dat de skidcar de eerste keuze is van politiekorpsen en trainingscentra over de hele wereld.

Een betere chauffeur dankzij de slipcursus cadeaubon

Olie, zand, ijzel, sneeuw of regenwater op de weg, maar ook plotseling uitwijken voor een overstekend kind - een gevaarlijke slip zit vaak in een klein hoekje. Trouwens, in de zomer komen meer slippartijen voor dan in de winter: als het na lange droogte regent, komen olie en vuil uit het wegdek naar boven en wordt de weg spekglad.

Slipcursus verplicht dus leuk als cadeaubon

Eigenlijk zou een slipcursus voor iedereen verplicht moeten zijn. Tijdens de slipcursus - of beter: antislipcursus - vergroot je je rijvaardigheid. Dat is belangrijk voor je eigen veiligheid, maar ook die van je medeweggebruikers. Reden voor veel bedrijven om hun chauffeurs bij VVC een slipcursus te laten volgen. Geef een cadeaubon cadeau en maak de verkeersveiligheid beter in Nederland!

Een slipcursus is spanning en ontspanning in één via de cadeaubon

Onze slipcursussen staan garant voor een gezonde dosis spanning, maar ook plezier beleven in een ongedwongen sfeer. Dat maakt een slipcursus ook tot een spectaculaire, gezellige én leerzame activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellendag of gewoon leuk om in de vorm van een cadeaubon te geven.

Slipcursus: nuttig én fun als cadeaubon

De adrenaline giert door je lijf als je auto plotseling in een slip dreigt te raken. Maar het is een fantastisch gevoel als je de wagen onder controle weet te houden. Tijdens de slipcursus van VVC Adventure ontdek je dat het vergroten van je veiligheid ook heel erg leuk kan zijn. een spectauculaire cadeaubon.

Wat is het verschil tussen de slipcursus en de skidcar cursus ?

  • Bij een skidcar kan de instructeur zelf bepalen wanneer, en op welk wiel hij minder grip wil hebben.
  • Je weet nooit van te voren wanneer de auto in de slipgaat.
  • De auto kan in een voorwielslip of in een achterwiel slip komen.
  • Met een skidcar kan je aqua planning simuleren.
  • Met een skidcar kunnen we vervuild wegdek, sneeuw en ijzel simuleren.



VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terrein rijden.

< Kandidaat 2 Held van de maand Oktober 2007 Bedrijfsuitje Slipcursus >