Slipcursus Arnhem

7 Februari, 2008 15:53

Op zondag 07-10-2007 organiseert onze slipschool een slipcursus te Arnhem op de Amsterdamseweg. In 2007 organiseren wij dit op 30 verschillende plaatsten door heel Nederland.

Anti-slipcursus Arnhem

Op zondag 07-10-2007 organiseert onze slipschool een slipcursus te Arnhem op de Amsterdamseweg. In 2007 organiseren wij dit op 30 verschillende plaatsten door heel Nederland. Deze anti-slipcursus is bestemd voor een ieder die zijn veiligheid in het verkeer wil verhogen door de kritieke situaties te leren voorzien.

Slipcursus oefeningen in Arnhem

Tijdens de 4 uur durende slipcursus die door onze slipschool wordt gegeven komen de volgende oefeningen aan de orde:

Slipcursus op 8 wielen in Arnhem

De slipcursus training wordt gegeven op een parkeerplaats. Met de skidcar kunnen we op asfalt verschillende wegcondities nabootsen zoals het rijden op vervuildwegdek, sneeuw of ijzel.

Slipcursus Arnhem met sneeuw en ijzel ?

Elektronisch kunnen we o.a. een voorwiel of achterwielslip, aquaplaning, bermrijden simuleren. De skidcar is uitgerust met een stalen frame en een hydraulisch gedeelte. Door een druk op de knop veranderd de vrijwing tussen band en wegdek.  De skidcar is de eerste keuze van politiekorpsen en training centra over de hele wereld.

Slipcursus in Arnhem Slipschool Arnhem
Sneeuw, ijzel, voorwiel-, achterwiel slip

 Je weet nooit wat er gebeurt

Ben je verhinderd op 07-10-2007 schrijf je dan in op één van onze actiedatums voor de slipcursus in Almere.

In Almere beschikken wij over een eigen terrein, waar u 365 dagen per jaar terecht kunt voor een slipcursus. Op vooraf vast gestelde data geven wij kortingen op onze slipcursussen in Almere. Deze kortingen kunnen oplopen tot 35%, best de moeite om voor onze locatie te Almere te kiezen.

Nederlands meest uitgebreide slipschool met de skidcar

- Oefenen op 10 verschillende ondergronden van stroef tot super glad
- Maar liefst 5 oefenplateaus
- 1e keuze bij politie korpsen en opleidingsinstituten - met de skidcar kunnen we de voertuig eigenschappen van jouw auto nabootsen. Wel zo realistisch.

Ben je verhinderd op 07-10-2007 schrijf je dan in op één van onze actie datums voor de slipcursus in Almere.

Kijk hier voor beschikbare data met korting voordeel
Meer info over onze slipcursussen

Meer informatie over de anti slipcursus van VVC Adventure?

Wanneer u meer wilt weten over de slipschool VVC kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan uw graag te woord en zullen u van alle ins en outs van onze anti slipcursus op de hoogte houden.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusbedrijfsfeestfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden enTerreinrijden.

< Vrijgezellenfeest Idee Slipcursus Zwolle >