Slipcursus Almelo

24 Maart, 2014 13:17

In 2007 organiseren wij slipcursussen  op 30 verschillende plaatsen in Nederland. Op  10-09-2007 organiseert onze slipschool een slipcursus te Almelo.

Slipcursus training Almelo

Deze anti-slipcursus is bestemd voor een ieder die zijn veiligheid in het verkeer wil verhogen. Door gerichte praktijk situaties te oefenen gaan we de rijvaardigheid verbeteren.

Slipcursus oefeningen in Almelo

Tijdens de 4 uur durende slipcursus die door onze slipschool wordt gegeven komen de volgende oefeningen aan de orde:

Slipcursus trainingen op 8 wielen in Almelo

De slipcursus training wordt gegeven op een parkeerplaats. Met de skidcar kunnen we op asfalt verschillende weg condities nabootsen zoals het rijden op vervuild wegdek, sneeuw of ijzel.

Slipcursus Almelo of in Almere

In Almere hebben we ook een gewone slipbaan. We bieden daar verschillende mogelijkheden om een antislipcursus te volgen. Een uur, twee uur, of zelfs een volledige antislipcursus van een hele dag. Het kan allemaal. En ook voor een opfris antislipcursus kunt u bij ons ook terecht.

Slipcursus Almelo

Deze anti slipcursus geeft een realistische nabootsing van diverse omstandigheden op de weg, zodat bestuurders levensechte noodsituaties ervaren. Het skidcar systeem creëert situaties, welke de bestuurder in staat stellen verschillende soorten slips te ervaren. De skidcar is de eerste keuze van politiekorpsen en professionele trainingscentra over de hele wereld.

Ben je verhinderd op deze datum schrijf je dan in op één van onze actie datums voor de slipcursus in Almere.

Op vooraf vast gestelde data geven wij kortingen op onze slipcursussen in Almere. Deze kortingen kunnen oplopen tot 35%, best de moeite om voor onze locatie te Almere te kiezen.

Nederlands meest uitgebreide slipschool met de skidcar

  • Oefenen op 10 verschillende ondergronden van stroef tot super glad
  • Maar liefst 5 oefenplateaus
  • 1e keuze bij politie korpsen en opleidingsinstituten
  • Met de skidcar kunnen we de voertuig eigenschappen van jouw auto nabootsen. Wel zo realistisch.

Kijk hier voor beschikbare data met korting voordeel
Meer info over onze slipcursussen

Meer informatie over de anti slipcursus van VVC Adventure?

Wanneer u meer wilt weten over de slipschool VVC kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan uw graag te woord en zullen u van alle ins en outs van onze anti slipcursus op de hoogte houden.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitje, slipcursus, familiefeest, vrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijden, Hummer-rijden, Quad-rijden en Terrein rijden.

< Vrijgezellenfeest spektakel Slipcursus Alkmaar >