Personeelsfeest

6 Oktober, 2009 12:05

Bent u op zoek naar hét adres voor personeelsfeesten? Op deze website informeren wij u over alle mogelijkheden van actieve en avontuurlijke personeelsfeesten.

VVC Adventures, hét adres voor personeelsfeesten.

Of u nu op zoek bent naar informatie over personeelsfeesten met een avontuurlijk gehalte of naar informatie over personeelsfeesten waarbij gezelligheid en teamgeest voorop staan, u bent bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Wij organiseren en begeleiden uitdagende en avontuurlijke activiteiten voor groepen en particulieren. Wij zijn de ideale partner als het gaat om spectaculair personeelsfeest, bedrijfsuitjesvrijgezellenfeest, etc.

Personeelsfeest op maat

Omdat geen bedrijf hetzelfde is, organiseren wij personeelsfeesten op maat. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen dat u een perfect passend aanbod krijgt.

Ideeën voor personeelsfeesten

U wilt eerst wat ideeën opdoen? Via de link ‘Bedrijfsuitjes’ krijgt u een overzicht van de uitgebreide mogelijkheden voor personeelsfeesten. U kunt kiezen uit heel veel verschillende activiteiten. Wat u ook kiest, spanning en uitdaging zijn de vaste ingrediënten. U kunt zelf bepalen of u het accent wil leggen op snelheid, behendigheid of juist teamwork. En als u er niet uitkomt; onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het organiseren van personeelsfeesten. Zij helpen u graag met het samenstellen van een programma dat bij ú past.

Veiligheid gewaarborgd

Veiligheid heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Vandaar dat wij alle activiteiten tijdens personeelsfeesten laten begeleiden door ervaren instructeurs.

Lekker eten en drinken

Uiteraard zorgen wij tijdens personeelsfeesten ook voor de inwendige mens. Via de button ‘Eten en drinken’ krijgt u alle informatie over de eet- en drinkmogelijkheden. Alles is mogelijk, van een vers kopje koffie tot een uitgebreid diner.

Meer informatie over personeelsfeesten?

Wilt u meer weten over de organisatie van personeelsfeesten, dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

< Hole in the Wall SweepAway uitje >