Orgineel Verjaardagscadeau

8 December, 2012 15:25

Eindelijk gevonden: verjaardagscadeau Hummer 2 rijden! Was je op zoek naar een spannend en avontuurlijk verjaardagscadeau? Stop je zoektocht en geef het verjaardagscadeau Hummer 2 rijden van VVC-Adventure in Almere. Behalve origineel is dit verjaardagscadeau Hummer 2 rijden ook nog eens een unieke ervaring voor de jarige!

Origineel Verjaardagscadeau

Robuuste kracht. De jarige maakt met dit verjaardagscadeau Hummer 2 rijden kennis met het ´monster der monsters´. De Hummer H2 heeft namelijk een robuuste kracht, groot uithoudingsvermogen en uitstekende souplesse. Met dit verjaardagscadeau Hummer 2 rijden, gaat de jarige in deze 4x4 wagen de weg op in de omgeving van Almere.

Uniek Verjaardagscadeau

Het verjaardagscadeau Hummer 2 rijden gebeurt in een 8 cilinder motor met wel 325 PK! Een verjaardagscadeau waar de jarige het nog lang over zal hebben.

Exclusief verjaardagscadeau

Dit solo uitje eindigt niet met alleen maar Hummer 2 rijden. Na de Hummer 2 stapt de jarige over op een Quad en gaat het ruige offroad terrein van VVC-Adventure verkennen. Na veel scherpe bochten en hindernissen wordt dit verjaardagscadeau Hummer 2 rijden afgesloten met een slipcursus. Dat is nog eens waar voor je geld. De jarige weet aan het eind van het verjaardagscadeau Hummer 2 rijden precies hoe je een slip kunt voorkomen of hoe je er uit kunt komen!

Verjaardagscadeau voor hem

Het totale verjaardagscadeau Hummer 2 rijden duurt 3 uur. Logisch, want na een kopje koffie heeft de jarige volop de tijd nodig voor alle spannende ervaringen. Reserveer nu het verjaardagscadeau Hummer 2 rijden en de jarige ontvangt van ons een verjaardagscadeaubon die bij VVC-Adventure is in te wisselen. Bel voor meer informatie: 036 – 532 35 80 en boek direct!

Bestel Cadeaubon

Bestel via de link cadeaubon een verjaardagscadeau.

< Verjaardagscadeau Idee Verjaardagscadeau Tips >