Offroad rijden met SUV

25 Oktober, 2007 08:53

Op 20 en 21 Oktober 2007 is er op het terrein van restaurant Florylypha in De Lutte een Twentse Landgoed Fair. Naast streekproducten, ambachtelijk Twents handwerk en brandende vuurkorven ,kon je ook off road rijden of te wel terrein rijden.


Er staat een fraaie collectie SUV's waaronder de nieuwe Kia Sportage en Sorento en Chevrolet Captiva. Daarnaast zijn er ook exclusievere modellen te bewonderen zoals een Range Rover Sport, Hummer H3 en Infiniti FX. Naast het bewonderen van de SUV's is het ook mogelijk een stuk te rijden in een Hummer H2. Er is een fraaie route uitgezet over een onverharde route langs de Vrijdijk in Denekamp. De kinderen krijgen de mogelijkheid een stuk mee te rijden op de Quad.Vele duizenden bezoekers waren aanwezig om dit alles te ervaren en ondanks wat regen op de zondagochtend waren de reacties bijzonder positief.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op 21 of 22 otkober 2007 aanwezig te zijn, geen nood!

Op onze eigen evenementenlocatie in Almere kunt u ook een stukje rijden in een Hummer H2 of rijden op een Quad. Maar daarnaast bieden wij nog velen andere activiteiten aan. Met zo'n 50 verschillende activiteiten behoort het VVC-Adventure tot een van de grootste evenementen / activiteiten aabieders van Nederland. Wat dacht u van een slipcursus of een stuk Terrein rijden? Bij het VVC-Adventure bent u aan het juiste adres.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terrein rijden.

< Porsche huren voor 1/2 uur Slipcursus voor iedereen >