VVC Almere, 036 532 35 80

Contact foto

Leuke Uitjes

Leuke Uitjes om nooit te vergeten?

Op zoek naar een leuk idee voor uw personeels uitjes? Op deze website vindt u alle informatie voor een geslaagd personeelsuitje.

Avontuurlijke leuke uitjes
U kunt uw groeps uitjes helemaal zelf samenstellen. Zo uitgebreid als u zelf wilt. Wat dacht u van terreinrijden, kajakken een slipcursus of abseilen?

Geïnterreseerd in leuke uitjes?
Een overzicht van al onze uitjes vindt u via de links aan de linkerzijde van de website.

Teambuilding uitjes?
De uitjes Secret Agent, Alignak en Expeditie Robinson zijn unieke leuke uitjes. Boek ons  ‘secret agent’ arrangement en ontrafel het mysterie. Er zijn verschillende spannende missies. U gaat op pad in een echte Londense dubbeldekker om hints te verzamelen die uw team zullen helpen de missie te volbrengen. U krijgt de beschikking over de nieuwste snufjes, gadgets en technische hoogstandjes. GMS, SMS, GPS, een radiografisch verkenningsvoertuig en natuurlijk een kompas. Vervoer gaat per hovercraft, kajak of quad. Een spannender personeelsuitje is niet denkbaar!

Nog meer avontuur tijdens de uitjes?
Wat dacht u van terreinrijden met landrovers in the middle of nowhere? Of liever in een sandbuggy?

Voor wie zijn deze leuke uitjes?
Grote groepen, kleine groepen, het maakt niet uit. Voor uw personeelsuitje kunt u altijd bij ons terecht. En gegarandeerd dat wij u het personeelsuitje kunnen bieden dat bij uw organisatie past. Bekijk hier de verschillende bedrijfsuitjes