Kofferbak Verkoop Almere

25 November, 2012 15:21

De kofferbakverkoop is een soort rommelmarkt, waarbij de verkochte spullen uit de kofferbak van de auto verkocht kunnen worden. Maar we hebben ook een aantal overdekte plekken waar kraampjes staan.

Tot en met september 2013 organiseren wij op de laatste zondagen van de maand weer de KofferbakVerkoop van 11:00 tot 16:00 uur geopend. Toegang en parkeren voor de bezoekers van de kofferbakmarkt is gratis. Het restaurant is geopend voor een lekkere hapje en drankje.

Gastheer

Op het terrein van vvc-adventure wordt de kofferbak verkoop gehouden. VVC-Adventure organiseert ook avontuurlijke bedrijfsuitjesvrijgezellenfeesten en is de specialist op het gebeid van een slipcursus.

Wat is nu een KofferbakVerkoop

Het is een soort rommelmarkt die bestaat uit standhouders die vanuit hun auto veelal gebruikte goederen te koop aanbieden voor een leuk klein prijsje. Naast de auto kunnen de standhouders de rest van hun spullen uitstallen.

KofferbakVerkoop voor het hele gezin

U vindt de leukste spullen op de leukste kofferbakverkoop. Dus een gezellige dag met het hele gezin. De kinderen (van 5 tot 15 jaar) kunnen zich uitleven op de Megaballs.

Rommelmarkt Almere

De eerste rommelmarkt op 25 november 2012 was ondanks het weer (windkracht 8 tot 10) een succes. Wilt u er ook de volgende keer bij zijn word dan lid van onze fanpage VVC-Partyhouse, daar zullen wij u op de hoogte houden wat er zoal te koop word aangeboden op de rommelmarkt en wanneer de eerste volgende rommelmarkten weer gaan plaatsvinden.

 Mooie spulletjes verkopen via de KofferbakVerkoop

  Heeft u nog mooie spulletjes liggen op de zolder of in de garage stop ze in de auto en kom naar onze kofferbakverkoop.

 Informatie standhouders KofferbakVerkoop

  De prijzen voor de standplaatsen.

  •   Voor een normale personenauto betaalt u € 10,-. ( + u mag gebruik maken van een kleedje van 3x3 meter, achter uw auto)
  •   Voor een normale personenauto met aanhangwagen of voor een Camper betaalt u € 20,-. ( + u mag gebruik maken van een kleedje van 3x6 meter, achter uw auto)
  •   Voor een busje betaalt u € 15,-. ( + u mag gebruik maken van een kleedje van 3x5 meter, achter uw auto)
  •   Overdekte staanplaats (Tafel 5 meter lang) € 25,-

De prijzen zijn excl. € 10,- borg. Deze dient u te voldoen bij aankomst op het evenementen terrein. 
De borg wordt gevraagd i.v.m. het netjes achterlaten van het terrein en de aanwijzingen te volgen van het personeel.

< Verjaardagscadeau ideeen Huiskamer Concerten >