VVC Almere, 036 532 35 80

Contact foto

Kerstcadeau slipcursus

Kerstcadeau

Baan brekende toeren en anti slipoefeningen; veiligheid staat voorop. Iedereen kan deelnemen aan dit kerstcadeau. Na briefing van de instructeurs gaat u de slipbaan op om praktijk gerichte oefeningen te doen.
Wij bieden verschillende slipcursussen aan, zodat er voor elk budget een geschikt kerstcadeau is. Daarnaast hanteren wij op enkele cursussen mooie feestdagen kortingen.

Leerzaam kerstcadeau

Een slipcursus weggeven als kerstcadeau is niet alleen heel leuk om te krijgen, maar met dit kerstcadeau help je ook mee aan de verkeersveiligheid. Één van de oefeningen is een botsings vermijdende oefening, in welke cursus deze terug vindt vindt u in ons slipcursus overzicht. Door middel van pionnen zetten we deze leerzame oefening uit.

Kerstcadeau 1 jaar geldig

Onze kerstcadeaubonnen zijn een jaar geldig. De gelukkige kan zelf zijn kerstcadeau verzilveren via onze website.

Kerstcadeau online bestellen

U kunt het kerstcadeau online bestellen. Wanneer u betaald via iDeal ontvangt u binnen 1 uur uw kerstcadeaubon via de e-mail.

Kerstcadeau met persoonlijke boodschap

Tijdens de bestelling van een kerstcadeau kunt u de naam van de ontvanger opgeven en kunt u tevens een persoonlijke boodschap invullen.
Deze tekst zal naast de inhoud van de cadeaubon worden weergegeven.

Webshop Kerstcadeau

Bezoek onze kerstcadeau webshop via de link: kerstcadeaubon. Wij hebben voor verschillende budgetten leuke kerstcadeau's samengesteld.
Zo hebben wij de kerstcadeau's met korting onderverdeeld in 3 categorieen:

Kortom voor elk budget een leuk kerstcadeau!

 
<--Begin SmartPixel code --> <-- Einde SmartPixel code -- >