VVC Almere, 036 532 35 80

Contact foto

Kado voor mannen

Carverrijden kado voor mannen

Zelf in een Carver rijden is een ultieme droom voor mannen. U kunt dit kado geven middels een kadobon van 30 minuten, 60 minuten tot een hele dag rijden in een Carver.

Slipcursus leerzaam kado voor mannen

Een beetje spelen met de auto wanneer er net verse sneeuw is gevallen doen veel mannen. Maar het blijft bij spelen. Een slipcursus kado is een combinatie van lekker stunten met een auto maar er ook iets van op steken. Voor mannen een spectaculair kado.

Sportief kado voor mannen

Sommige mannen scheppen graag op over hun geweldige conditie. Wij zullen de mannen even flink onderhanden nemen tijdens een ultieme conditie test. Sweep Away bestaat uit verschillende hindernis banen waar de mannen flink veel spierkracht voor nodig hebben. Zullen zij dit kado leuk vinden? 

Offroad kado voor mannen

Zoek je een stoer kado voor een man dan is het motorspektakel een geschikte activiteit. Terreinrijden, Quadrijden door de blubber, het zijn 2 van de 4 activiteiten die mannen enorm aanspreekt. Het kado voor mannen die bijvoorbeeld zelf in een 4x4 auto rijden.

Exclusief kado voor mannen

Een exclusief kado voor een man is ons exclusief arrangement. Dit kado bestaat uit 4 verschillende activiteiten zoals

  1. Porsche rijden
  2. Rijden in een Hummer
  3. Slipcursus
  4. Quad rijden 

Overzicht kado's voor mannen

Een compleet overzicht van alle kado's speciaal voor de mannen vindt je op onze webshop. De cadeaubon ontvang je binnen een uur al via de e-mail.

De kadobonnen webshop.

knopcadeaubonopgeel

 

VVC-Adventure voor een actief bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, slipcursus of cadeaubon.

 
<--Begin SmartPixel code --> <-- Einde SmartPixel code -- >