Expeditie Robinson al vanaf € 40,- p.p.

11 Oktober, 2011 15:33

Afzien, ontberingen, groepsuitdaging, strijd en veel mooie momenten. Dat zijn de kernwoorden voor Expeditie Robinson, het TV programma dat inmiddels de hele wereld heeft veroverd.

VVC-Adventure heeft dit concept omgezet naar een bijzonder bedrijfsuitje. De combinatie van behendigheid, durf, herinnering, geluk en kracht zal bepalen welk team de winnaar wordt. Misschien wordt jouw team wel het nieuweExpeditie Robinson Team van het jaar?!  

Teambuildings bedrijfsuitje 150_logo.jpg 154.jpg

Opdrachten Expeditie Robinson

  • Kamp opzetten
  • Het ei van Columbus
  • Toolspel vlotbouwen
  • Zintuigenspel memory

150_tipikamp.jpgKamp opzetten
Het onderkomen voor deze dag moet in team verband gebouwd worden. Zo moet elk team een groepsnaam verzinnen, een vlag ontwerpen en de tipi tenten opzetten.

Het ei van Columbusei_van_columbus.jpg
Met alle personen op een balk staan in een willekeurige volgorde. Vervolgens bepalen wij een vaste volgorde. Zonder van de balk af te gaan moet u op de juiste plek komen. De opgedragen combinatie oplossen zonder te vallen, betekend een extra bonuspunt.

150vlot.jpgToolspel vlotbouwen
De onderdelen voor je vlot moet je eerst zien te winnen. Dat kost kracht en punten. Daarna moet het team zelf hun vlot bouwen om hun opdracht te kunnen voltooien.

Zintuigenspel memory141.jpg
Het zintuigen spel bestaat uit verschillende opdrachten. Het memory spel vergt uiterste concentratie van de Expeditie leden.

Prijslijst Expeditie Robinson
Het uitje duurt in totaal 3 uur, kost 46,23 p.p. excl. 6% btw en kunt u al boeken vanaf 16 deelnemers. 
De prijzen zijn inclusief begeleiding, materialen en activiteiten.

< Huiskamer Concerten VVC op Televisie met Sweep Away >