Condoleance Zaal Almere

1 December, 2016 10:37

Condoleance

Ook in moeilijke tijden kunt u terecht bij VVC-Almere.  Wij hebben diverse mogelijkheden om de condoleancevan uw geliefde te verzorgen.

Condoleance in een minder traditionele omgeving

Steeds vaker wordt er gekozen om de condoleance niet te houden op een locatie die met de uitvaartbranche heeft te maken. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn zoals:

  • U vindt de traditionele koffiekamers van het uitvaartcentrum te beladen
  • U heeft specifieke wensen die niet ingevuld kunnen worden omdat de locatie daarvoor niet geschikt is
  • U heeft specifieke wensen maar door hoge kosten is dat niet realiseerbaar


Condoleance laten verzorgen door VVC-Almere

Wij hebben verschillende zalen met elk een eigen uitstraling

Wij bieden voor condoleances diverse mogelijkheden. Omdat wij iedere gelegenheid een persoonlijke uitstraling willen geven zijn uw eigen wensen in overleg natuurlijk ook altijd mogelijk. Wij zorgen er graag voor om deze emotionele dag tot een goed einde te brengen. Daarom doen wij ons uiterste best om uw samenzijn na een afscheid zo persoonlijk mogelijk te houden. Wij voorzien u graan van advies en staan altijd voor u klaar

  • Onze zalen kunnen aangepast worden naar uw wensen. Is de lievelingskleur van de overledene roze dan kunnen we deze kleur laten terugkomen in onze condoleance zaal.
  • Gratis parkeren voor uw gasten
  • Geen tijdsdruk: Wij nemen per dag 1 Condoleance plechtigheid aan. Wilt u iets langer blijven dan is afgesproken van te voren dan is dat geen probleem.

 

Condoleance arrangement  1 € 12,00 p.p.

  • 2 à 3 Kopjes koffie of thee
  • 2 Belegde broodjes ( ham, kaas rosbief en fricandeau)
  • Krentenbol
  • Indien u een broodje kroket wilt i.p.v. een belegd broodje berekenen wij een meerprijs van € 1,00 p.p.

Naar wens kunt u dit arrangement uitbreiden met:

Broodje kroket € 3,00 p.s.
Kopje soep naar keuze € 3,75 p.p.
Consumptie (op nacalculatie) € 2,60 p.p.
Diverse belegde broodjes € 2,90 p.p.
Diverse belegde stokbroodslices € 1,75 p.p.

 

Condoleance arrangement 2 € 12,75 p.p.

  • Koffietafel bestaande uit: diverse broodsoorten (wit en bruin), croissants, krentenbrood, 3 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas, diverse zoetwaren en boter.
  • 2x koffie, thee, melk of karnemelk naar keuze

Naar wens kunt u deze uitbreiden met:

Kroket  € 2,10 p.p.
Kopje soep naar keuze  € 3,75 p.p.
Huzarensalade  € 3,75 p.p.
Zalmsalade  € 4,75 p.p
Salade met gebakken kipreepjes en spek  € 3,50 p.p.
Salade met gebakken Noorse zalm  € 3,75 p.p.
Omelet  € 3,25 p.p.

Condoleance arrangement 3 v.a. € 16,50 p.p.

Vanaf 20 personen
Receptie 1,5 uur € 16,50 p.p.
Receptie 2 uur € 18,00 p.p.
  • Onder receptie wordt verstaan: onbeperkt borrelen (inclusief buitenlands gedistilleerd) en rondgang met koud- en warm bittergarnituur.


Condoleance arrangement 4 € 54,50 p.p.

  • Receptie 1,5 uur
  • 3 gangen dinér inclusief drankjes


Meer informatie over het organiseren van een condoleance plechtigheid

Na de uitvaartplechtigheid is er gelegenheid om te condoleren met het verlies. De nabestaanden zijn vaak erg moei van alle inspanningen en daardoor nog meer emotioneler. De uitstraling van de meeste koffiekamers helpen daar ook niet bij.

Condoleance Van sober tot heel uitbundig

Soms is het de wens van de overledene om na de plechtigheid stil te staan met zijn of haar levenswijze. De invulling van de receptie mag u helemaal zelf bepalen en invullen. dat kan met een borrel of via foto's welke wij via onze TV schermen en beamer kunnen laten zien.

Waar hou je de plechtigheid

De meeste uitvaartplechtigheden in Almere worden gehouden in de aula van begraafplaats en crematorium Almere of in de aula van begraafplaats Almere Haven. Maar er zijn ook families die er voor kiezen om de plechtigheid te houden in een niet uitvaart gerelateerde locatie zoals een kroeg, zalencentrum of sportkantine.

Nabestaanden kunnen helemaal zelf bepalen hoe de uitvaartplechtigheid wordt ingevuld. Het belangrijkste is dat men afscheid neemt op een manier die bij de familie en de overledene past. Vaak zijn er een aantal sprekers die wat vertellen over de overledene en wordt er muziek gedraaid. Maar het kan ook zijn dat een familie er voor kiest om bijvoorbeeld samen te zingen of om niet allemaal te zitten maar te staan rond de kist. Vrijwel alles is mogelijk als het maar uitvoerbaar is op de locatie waar de plechtigheid wordt gehouden. Vraag uw uitvaartondernemer gerust of iets mogelijk is want er is echt meer mogelijk dan de meeste mensen denken. Na de plechtigheid wordt meestal een condoleance gehouden.

Plechtigheid in Uitvaartcentrum, crematorium of begraafplaats

Wanneer men er voor kiest om de plechtigheid te houden in de aula van het crematorium of de begraafplaats dan heeft dat als voordeel dat de hele plechtigheid gehouden kan worden op dezelfde locatie.  Deze aula's zijn voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om een plechtigheid te kunnen houden. Denk daarbij aan goede geluidsvoorzieningen, voldoende zitplaatsen en mogelijkheden om beeld te projecteren. De familie kan er vaak ook voor kiezen om de uitvaart vast te laten leggen op video. De meeste aula’s zijn voorzien van een automatisch opname systeem. Deze hebben wel het nadeel dat de video soms wat weg heeft van de beelden van een beveiligingscamera. Families die graag een sfeervol videoverslag willen van de uitvaart kunnen dit beter laten vastleggen door een professionele cameraman. Via Uitvaart.nl kan een professioneel videoteam worden ingehuurd met vakmensen die dagelijks werken in de uitvaartbranche. Mail voor informatie over een uitvaartvideo naar info@uitvaart.nl.

VVC-Adventure voor een actief teamuitje, personeelsuitje, teambuilding uitje, escape room spel, moorddiner of slipcursus

 

 

 

 

 

< Afdelingsuitje Organiseren Race Park Almere >