Categorie: Blog

SweepAway weetjes

7 Oktober 2016

Weetjes en Tips over SweepAway Kleding advies Voor iedereen geschikt? Film van de verschillende hindernisbanen Films gemaakt door onze gasten Foto,s Kleding advies SweepAway is een sportief uitje pas je kleding daarop aan. Wij adviseren geen korte broeken aan te doen bij warm weer. Bij het glijden over de luchtkussens kan dit pijnlijk zijn. regen maakt het Sweepaway uitje extra leuk maar een extra setje kleding is dan wel zo handig. De kussens betreed je met blote voeten tenzij het koud is dan mag je met sportschoenen (zachte zolen) op de kussens.

Gratis Barbecuen

10 Juni 2016

Voor onze trouwe facebook fans loten wij een gratis barbecue uit. Een gratis barbecue feest voor 10 personen Ga naar onze facebook pagina en deel en like onze barbecue actie. Bij 10.

Kofferbakverkoop Almere

10 Mei 2016

Rommelmarkt 2016 De kofferbakverkoop is een soort rommelmarkt, waarbij de verkochte spullen uit de kofferbak van de auto verkocht kunnen worden. Maar we hebben ook een aantal overdekte plekken waar kraampjes staan. Kofferbak Verkoop Almere zondag 11 september Op zondag 11 september organiseren wij weer een Kofferbak verkoop van 11:00 tot 16:00 uur. Parkeren en toegang is gratis voor de bezoekers. Het restaurant is geopend.

VVC-Adventure kortingscode

30 Maart 2016

Op zoek naar kortingen, aanbiedingen en kortingscodes van VVC-adventure, bruikbaar in 2016?  Via ons spaarprogramma krijg je extra korting bij alle bestellingen die je doet bij VVC-Adventure. Kortingscodes via Facebook Elke maand hebben we een speciale aanbieding of geven we kortingscodes weg via de Facebook pagina van VVC-Adventure. Zodra we weer een een kortingscode of andere korting weggeven laten wij dit weten via onze Facebook pagina.

Verslag van de dag: bedrijfsuitje van de politie

25 Maart 2016

We kondigden het twee weken geleden al aan: zeven teams van het politiekorps Amsterdam-Amstelland komen deze maand naar VVC-Adventure voor een spectaculair en geheel verzorgd bedrijfsuitje. Inmiddels zijn er al enkele groepen langs geweest en daarom is het hoog tijd voor een verslag van de dag.

Voorjaarsactie: slipcursussen met hoge korting

17 Maart 2016

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met de slipcursus van VVC-Adventure leer je op een leuke en effectieve manier slippen en glijden in de auto te voorkomen. Op het gladde en realistische parcours krijg je onder begeleiding van een ervaren instructeur de juiste technieken aangeleerd.

Special: bedrijfsuitje van de politie bij VVC

9 Maart 2016

Bij VVC-Adventure hebben we over twee weken een heel bijzonder bedrijfsuitje. Ruim 350 agenten van verschillende afdelingen uit de eenheid Politie Amsterdam-Amstelland komen naar ons evenemententerrein voor een dag vol met spanning, sensatie en teambuilding.

Verslag van de dag: rijvaardigheidstraining voor Citroën en Peugeot

24 Februari 2016

  Op 17 februari 2016 hebben wij een rijvaardigheidstraining mogen geven aan 24 leidinggevenden van Citroën en Peugeot. De training was erop gericht om de veiligheidstechnieken waarover deze auto’s beschikken te testen in diverse situaties en weersomstandigheden. Na een zeer geslaagde cursus van ruim vier uur zijn deze chef-monteurs en verkopers weer up-to-date voor wat betreft de veiligheidssystemen van hun auto’s. Oefenen op de slipbaan Auto's worden steeds veiliger. Er zijn tegenwoordig systemen die je bij verlies aan grip op de weg helpen om controle te houden over de auto.

Verras je Valentijn met een unieke cadeaubon!

11 Februari 2016

14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. De dag bij uitstek om de liefde opnieuw te verklaren aan je Valentijn. Uiteraard wil je je geliefde dit jaar weer verrassen met een leuk, grappig en origineel cadeau. Heb je nog geen idee wat je dit jaar moet geven? Hieronder geven we een aantal leuke suggesties voor een cadeaubon die je kunt geven aan je Valentijn. Porsche rijden: ervaar 300 pk onder je rechtervoet Verwen je Valentijn met een cadeaubon voor een exclusieve rit in onze Porsche! Onder begeleiding van onze instructeur beleeft je geliefde de rijeigenschappen en acceleratie van de Porsche 911.

Het ultieme bedrijfsuitje organiseren doe je zó!

28 Januari 2016

Een bedrijfsuitje organiseren waarbij iedereen het naar zijn zin heeft, is nog niet zo gemakkelijk. In dit blog geven we je een aantal tips om het bedrijfsuitje te laten slagen.

Getoond 1–10 van 321234