Categorie: Blog

4x4 cursus terreinrijden: de perfecte voorbereiding op een avontuurlijke vakantie

19 November 2015

Een goede voorbereiding op een avontuurlijke offroad vakantie in een land zoals Marokko, Polen of IJsland is essentieel, aangezien je daar waarschijnlijk voor bepaalde hindernissen komt te staan. Weet je op dit moment bijvoorbeeld niet hoe je een 4x4 auto aan de praat krijgt en die gemakkelijk over diverse obstakels heen loost? Dan moet je, voordat je het vliegtuig instapt, absoluut de 4x4 terreinrijden cursus van VVC-Adventure gevolgd hebben. Wat leer je tijdens de cursus? De cursus begint met een uitgebreide theoretische instructie, aangezien offroad rijden heel wat anders is dan een normaal autoritje.

Het geven van een uniek verjaardagscadeau

1 November 2015

Het bedenken en uitzoeken van een origineel verjaardagscadeau wordt gezien als een vrij lastige opgave en brengt daarom vaak de nodige kopzorgen met zich mee. Want wat geef je bijvoorbeeld aan iemand zonder verlanglijstje? Of hoe zorg je ervoor dat je de jarige verrast met een uniek cadeau?

Hoe ontsnap je uit een escaperoom?

14 Oktober 2015

Het ontsnappen uit escaperooms is een nieuw en opkomend fenomeen in Nederland. Ook bij VVC Adventure kan jij je met collega’s of vrienden vrijwillig laten opsluiten in één van onze escaperooms. Hoe puzzelen jullie je straks een weg naar de uitgang?

Teambuilding stimuleren: zo doe je dat!

30 September 2015

De aandacht voor teambuilding blijft groeien binnen bedrijven. De noodzaak om gezamenlijk goed te functioneren wordt namelijk steeds belangrijker. Ook de effectiviteit en prestaties van een team als geheel krijgen een hogere prioriteit.

Barbecueën als een pro met Black Bastard

25 September 2015

Eigenhandig je spareribs marineren en klaarmaken. Zelf overheerlijke pulled pork bereiden met slow cooking – een moderne manier van koken waarbij je gedurende langere tijd op lagere temperaturen kookt. Steak bakken én leren hoe je een perfecte Béarnaisesaus maakt om deze te vergezellen. Als hier het water je niet van in de mond loopt..

Teambuilding: hoe belangrijk is het?

3 September 2015

Lekker borrelen met elkaar op vrijdagmiddag, het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar niets is minder waar. Bij veel bedrijven mist de onderlinge band waardoor een teambuilding activiteit van toegevoegde waarde zou kunnen zijn. Nu vraag je je misschien af wat je nu eigenlijk precies met zo’n activiteit bereikt? Dat gaan wij je vertellen. Waarom is teambuilding zo belangrijk? Er gebeuren vaak dingen binnen een bedrijf waardoor de band binnen een team opnieuw opgebouwd of herbouwd moet worden.

Het binnen- of buitenshuis vieren van een kinderfeestje

2 September 2015

Een echte held redt mensen en is ontzettend dapper. Een superheld beschikt daarnaast ook nog eens over superkrachten. Dat spreekt veel kinderen aan. Is uw kind binnenkort jarig en bent u op zoek naar een leuk verjaardagfeestje? U kunt zelf een verjaardagsfeestje organiseren of het uit handen geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van het kinderfeestje voor helden van VVC-Adventure. Zelf een kinderfeestje organiseren Een kinderfeestje kan thuis worden georganiseerd.

Het perfecte vrijgezellenfeest

31 Juli 2015

De populairste trouwmaanden zijn aangebroken wat betekent dat er weer vrijgezellenfeesten georganiseerd gaan worden. Hoe een vrijgezellenfeest er precies uitziet is afhankelijk van de persoon die gaat trouwen. Hoewel elk vrijgezellenfeest anders is, bestaan de meeste vrijgezellenfeesten ongeveer uit dezelfde onderdelen. De verrassing Het is belangrijk dat de aanstaande bruid of bruidegom niet verwacht dat er een vrijgezellendag georganiseerd wordt voor hem/haar. Zorg er dus voor dat alle vrienden, collega’s en familieleden hun mond niet voorbij praten.

VVC-Adventure binnen uitzending Made in NL

23 Juli 2015

VVC-Adventure was afgelopen maand te zien in het SBS-programma Made in NL; het geheim van de smid. In het programma vertellen gepassioneerde ondernemers en vaklieden over hetgeen dat hen drijft. VVC-Adventure eigenaresse Sabrina IJbema vertelt in de uitzending van 11 juli enthousiast over haar drijfveren, werkzaamheden en de (toekomst)visie van VVC-Adventure. Benieuwd naar het fragment waarin Sabrina IJbema vertelt over haar drijfveren? Bekijk onderstaand fragment afkomstig uit Made in NL: Het geheim van de smid. "De bezoeker staat voorop" Volgens de bevlogen IJbema is het belangrijk om te weten wat een klant van een bedrijf wil.

Vaderdag cadeau idee

12 Juni 2015

Er zijn weinig dingen moeilijker dan een cadeau verzinnen voor Vaderdag. Elk jaar loop je namelijk weer tegen dezelfde vraag aan: “Hoe vind ik een geschikt én origineel cadeau?” Om de keuze voor een vaderdagcadeau iets makkelijker te maken, geeft VVC-adventure een aantal tips. Hoe kies ik een geschikt vaderdagcadeau? Menig vader wordt op Vaderdag ‘verrast’ met stropdassen, aftershave en sigaren. Leuk, maar niet bepaald origineel. Liever een écht verrassend cadeau? Bedenk dan goed wat je vader graag doet en regel dan een activiteit dat daar bij aansluit.

Getoond 1–10 van 2012