Categorie: Blog

Ideeën en inspiratie voor een vrijgezellenfeest

20 Maart 2015

De trouwdatum nadert en de laatste dagen uit het vrijgezellenbestaan vliegen voorbij. Om officieel afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan wordt er vaak een vrijgezellenfeest voor zowel de aanstaande bruid als de bruidegom georganiseerd. De ene groep kiest ervoor om in een opvallend kledingstuk van kroeg naar kroeg te gaan, terwijl een andere groep gewoon gezellig samen spelletjes wil doen of voor een uitdagende rijervaring in een sportauto wil gaan. De mogelijkheden zijn enorm, dus voor iedereen zit er wel een leuk vrijgezellenfeest tussen. In deze blog geven we 5 tips voor gezellige en uitdagende vrijgezellenfeesten te boeken bij VVC-Adventure.

KiKa Winter Wonderland op 20 december bij VVC-Adventure

5 December 2014

Dit jaar organiseert VVC Adventure samen met partners het KiKa Winter Wonderland evenement. Een gezellige dag voor jong en oud, vol activiteiten, artiesten en leuke kraampjes. Een groot deel van de opbrengsten van dit evenement zullen worden overgedragen aan stichting KiKa.

Veel gestelde vragen over de SweepAway Run

27 November 2014

1. Wat is de exacte locatie van de SweepAway Run? Het evenement bevind zich op het eigen terrein van VVC Adventure. Dit is op de Bolderweg 42, 1332 AW te Almere Buiten. 2. Wanneer word u verwacht? U word verwacht op zondag 15 maart.

Recepten BBQ workshop

21 November 2014

Op dinsdag 18 november hadden wij het Rijkswaterstaat Laboratorium met 40 werknemers te gast voor de Barbecue Workshop. Op donderdag kregen wij via de mail het volgende verzoek k wil de medewerkers van VVC hartelijk bedanken voor de geslaagde BBQ workshop van afgelopen dinsdag. Verschillende collega's waren geïnteresseerd in de recepten. Kunnen wij deze digitaal van u ontvangen? Ik zou ook graag een afschrift willen ontvangen (via E-mail) van de eindafrekening die naar Utrecht is / wordt verstuurd. Met vriendelijke groet, Namens Rijkswaterstaat Laboratorium Kees Kooistra Recepten: Cuban Sandwiches Scandinavische Ragú Varkens Runder Vink Gegrilde Ananas Cuban Sandwiches In het zuidelijk deel van Florida en op Cuba eten ze broodjes pulled pork, maar dan de Cubaanse versie ervan, Cuban Sandwiches.

Speciale Slipcursus Korting Actie: goed voorbereid de wintermaanden in!

5 November 2014

Geniet komende maanden van één van onze slipcursus acties. Als goede voorbereiding op de ijzige wintermaanden leert u tijdens de spannende cursussen de juiste technieken aan. Op het gladde en realistische parcours gaat u aan de slag met diverse oefeningen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Bekijk onze slipcursussen en de speciale actiedagen: Drie uur durende slipcursus van €92,- voor €59,- Tijdens deze klassieke slipcursus met de auto leert u veilig en gecontroleerd om te gaan met een slip. Zeker in de wintermaanden erg handig! Met diverse oefeningen leert u het verschil te voelen tussen grip en een slip, zodat u eerder in staat bent een slip aan te voelen en te corrigeren.

ACTIE 2e persoon GRATIS: Slipcursus combi met Skidcar

11 Augustus 2014

Een slipcursus is een echte aanrader voor automobilisten van ieder niveau die hun rijvaardigheid willen verbeteren. Leer de gevaren in het dagelijks verkeer herkennen en adequaat reageren om ongelukken te voorkomen of omzeilen. Ervaar hoe het is om in een slip te raken en om dit te voorkomen. Aan het einde van de dag ben je een ervaring rijker en heb je rijtechnieken opgedaan waar je je hele bestuurdersleven wat aan hebt. Een actieve en leerzame dag die je nu met zijn tweeën kunt ervaren voor de prijs van één! Dit arrangement bestaat uit de klassieke slipcursus op de natte baan en de slipcursus met Skidcar (uniek in Nederland).

De grootste hindernisbaan van Nederland: de Sweep Away

21 Juli 2014

Onze hindernisbaan Sweep Away heeft een grote metamorfose ondergaan. Eerder lieten we al weten dat alle hindernissen nu verbonden zijn met blauw kunstgras. Maar we hebben nu ook extra hindernissen toegevoegd. Daarnaast is het nu mogelijk om vanaf het terras onder het genot van een drankje en muziek de andere deelnemers de baan te zien bedwingen of spectaculaire uitglijders te zien maken.

De skid car: innovatief en veilig de weg onveilig maken

25 Juni 2014

Het klinkt een beetje gek, op een veilige manier de weg onveilig maken. Toch is dat precies wat de skid car doet. De skid car wordt al langere tijd als optie aangeboden bij de VVC slipcursussen. Als slipschool zijn wij de enige in Nederland die met een skid car op een normaal wegdek rijden. Kortom, de skid car betekent veel voor ons.

Lastminute Slipcursus acties

20 Juni 2014

Boek een slipcursus met korting Last minute boeking slipcursussen voor 21-06-2014 Volledige Slipcursus & Skidcar cursus inclusief lunch en certificaat  van € 155,00 voor € 99,00.Lees meer over deze slipcursus. Boeken! Klassieke slipcursus van 2 uur op de natte baan van € 70,00 voor € 29,00.