Categorie: Blog

Het perfecte vrijgezellenfeest

31 Juli 2015

De populairste trouwmaanden zijn aangebroken wat betekent dat er weer vrijgezellenfeesten georganiseerd gaan worden. Hoe een vrijgezellenfeest er precies uitziet is afhankelijk van de persoon die gaat trouwen. Hoewel elk vrijgezellenfeest anders is, bestaan de meeste vrijgezellenfeesten ongeveer uit dezelfde onderdelen. De verrassing Het is belangrijk dat de aanstaande bruid of bruidegom niet verwacht dat er een vrijgezellendag georganiseerd wordt voor hem/haar. Zorg er dus voor dat alle vrienden, collega’s en familieleden hun mond niet voorbij praten.

VVC-Adventure binnen uitzending Made in NL

23 Juli 2015

VVC-Adventure was afgelopen maand te zien in het SBS-programma Made in NL; het geheim van de smid. In het programma vertellen gepassioneerde ondernemers en vaklieden over hetgeen dat hen drijft. VVC-Adventure eigenaresse Sabrina IJbema vertelt in de uitzending van 11 juli enthousiast over haar drijfveren, werkzaamheden en de (toekomst)visie van VVC-Adventure. Benieuwd naar het fragment waarin Sabrina IJbema vertelt over haar drijfveren? Bekijk onderstaand fragment afkomstig uit Made in NL: Het geheim van de smid. "De bezoeker staat voorop" Volgens de bevlogen IJbema is het belangrijk om te weten wat een klant van een bedrijf wil.

Vaderdag cadeau idee

12 Juni 2015

Er zijn weinig dingen moeilijker dan een cadeau verzinnen voor Vaderdag. Elk jaar loop je namelijk weer tegen dezelfde vraag aan: “Hoe vind ik een geschikt én origineel cadeau?” Om de keuze voor een vaderdagcadeau iets makkelijker te maken, geeft VVC-adventure een aantal tips. Hoe kies ik een geschikt vaderdagcadeau? Menig vader wordt op Vaderdag ‘verrast’ met stropdassen, aftershave en sigaren. Leuk, maar niet bepaald origineel. Liever een écht verrassend cadeau? Bedenk dan goed wat je vader graag doet en regel dan een activiteit dat daar bij aansluit.

Moederdag cadeaus: orginele uitjes voor 10 mei

7 Mei 2015

De meest gegeven cadeaus op Moederdag zijn bloemen, cadeaubonnen en dinertjes. Maar dat kan origineler. Denk daarom bij het kiezen van het cadeau van dit jaar ook vooral eens buiten de gebaande paden. VVC-adventure geeft hier een aantal andere leuke opties voor een uniek dagje uit op Moederdag. Bekijk hier al onze speciaal geselecteerde 

Ideeën en inspiratie voor een vrijgezellenfeest

20 Maart 2015

De trouwdatum nadert en de laatste dagen uit het vrijgezellenbestaan vliegen voorbij. Om officieel afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan wordt er vaak een vrijgezellenfeest voor zowel de aanstaande bruid als de bruidegom georganiseerd. De ene groep kiest ervoor om in een opvallend kledingstuk van kroeg naar kroeg te gaan, terwijl een andere groep gewoon gezellig samen spelletjes wil doen of voor een uitdagende rijervaring in een sportauto wil gaan. De mogelijkheden zijn enorm, dus voor iedereen zit er wel een leuk vrijgezellenfeest tussen. In deze blog geven we 5 tips voor gezellige en uitdagende vrijgezellenfeesten te boeken bij VVC-Adventure.

KiKa Winter Wonderland op 20 december bij VVC-Adventure

5 December 2014

Dit jaar organiseert VVC Adventure samen met partners het KiKa Winter Wonderland evenement. Een gezellige dag voor jong en oud, vol activiteiten, artiesten en leuke kraampjes. Een groot deel van de opbrengsten van dit evenement zullen worden overgedragen aan stichting KiKa.

Veel gestelde vragen over de SweepAway Run

27 November 2014

1. Wat is de exacte locatie van de SweepAway Run? Het evenement bevind zich op het eigen terrein van VVC Adventure. Dit is op de Bolderweg 42, 1332 AW te Almere Buiten. 2. Wanneer word u verwacht? U word verwacht op zondag 15 maart.

Recepten BBQ workshop

21 November 2014

Op dinsdag 18 november hadden wij het Rijkswaterstaat Laboratorium met 40 werknemers te gast voor de Barbecue Workshop. Op donderdag kregen wij via de mail het volgende verzoek k wil de medewerkers van VVC hartelijk bedanken voor de geslaagde BBQ workshop van afgelopen dinsdag. Verschillende collega's waren geïnteresseerd in de recepten. Kunnen wij deze digitaal van u ontvangen? Ik zou ook graag een afschrift willen ontvangen (via E-mail) van de eindafrekening die naar Utrecht is / wordt verstuurd. Met vriendelijke groet, Namens Rijkswaterstaat Laboratorium Kees Kooistra Recepten: Cuban Sandwiches Scandinavische Ragú Varkens Runder Vink Gegrilde Ananas Cuban Sandwiches In het zuidelijk deel van Florida en op Cuba eten ze broodjes pulled pork, maar dan de Cubaanse versie ervan, Cuban Sandwiches.

Speciale Slipcursus Korting Actie: goed voorbereid de wintermaanden in!

5 November 2014

Geniet komende maanden van één van onze slipcursus acties. Als goede voorbereiding op de ijzige wintermaanden leert u tijdens de spannende cursussen de juiste technieken aan. Op het gladde en realistische parcours gaat u aan de slag met diverse oefeningen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Bekijk onze slipcursussen en de speciale actiedagen: Drie uur durende slipcursus van €92,- voor €59,- Tijdens deze klassieke slipcursus met de auto leert u veilig en gecontroleerd om te gaan met een slip. Zeker in de wintermaanden erg handig! Met diverse oefeningen leert u het verschil te voelen tussen grip en een slip, zodat u eerder in staat bent een slip aan te voelen en te corrigeren.

ACTIE 2e persoon GRATIS: Slipcursus combi met Skidcar

11 Augustus 2014

Een slipcursus is een echte aanrader voor automobilisten van ieder niveau die hun rijvaardigheid willen verbeteren. Leer de gevaren in het dagelijks verkeer herkennen en adequaat reageren om ongelukken te voorkomen of omzeilen. Ervaar hoe het is om in een slip te raken en om dit te voorkomen. Aan het einde van de dag ben je een ervaring rijker en heb je rijtechnieken opgedaan waar je je hele bestuurdersleven wat aan hebt. Een actieve en leerzame dag die je nu met zijn tweeën kunt ervaren voor de prijs van één! Dit arrangement bestaat uit de klassieke slipcursus op de natte baan en de slipcursus met Skidcar (uniek in Nederland).

Getoond 1–10 van 1312