Bedrijfsuitje Trikerijden

25 September, 2013 00:00
Zonder motorrijbewijs toch het motorgevoel ervaren? Dat kan. Voor het besturen van een trike is een autorijbewijs voldoende

Bedrijfsuitje op de Trike

Een trike is een driewielig motorvoertuig dat in de Nederlandse wetgeving onder de auto's valt. U mag een trike dus met een gewoon autorijbewijs besturen en u mag er gewoon mee op de openbare weg, net als met een auto. Omdat de trikes zijn voorzien van gordels hoeft u geen helm op. 
Een trike is eenvoudig te besturen en ligt stabiel op de weg. U kunt er lekker mee toeren. En U kunt 2 mensen meenemen, want een trike heeft 3 zitplaatsen. Met een trike kunt u zonder motorrijbewijs toch het motorgevoel ervaren en genieten van een onvergetelijk dagje uit!

Bedrijfsuitje arrangementen

U volgt een mooie route en verkent op uw gemak het Brabantse land. U maakt tussenstops voor het nuttigen van de lunch en het doen van een activiteit.

Bedrijfsuitje uitbreiden

Het bedrijfsuitje kan uitgebreid worden met

- Sandbuggy rally
- Segwayrijden
- Carverrijden 
- Porsche rijden
- Hummerrijden

Prijs bedrijfsuitje vanaf 30 deelnemers

- dagdeel trike rijden € 95,00 p.p.
- dagdeel trike rijden met Sandbuggy en Carverrijden € 115,00 p.p.

 

Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusbedrijfsfeestfamiliedag,vrijgezellenfeest of teambuilding event met actie ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden ,Terreinrijden en Bedrijfsuitjes.

< Bedrijfsuitje Utrecht Bedrijfsuitje VVC-Adventure >