Bedrijfsuitje Sportief

21 Oktober, 2008 14:27

Op zoek naar sportieve bedrijfsuitjes? Onderstaande activiteiten zijn erg geschikt voor een sportief bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje high ropes cours

Het woord high-ropes betekend letterlijk "hoog touwen parcours". Dit is een verzamelnaam voor een aantal hindernissen en spellen, dat zowel voor recreatieve als vormende doeleinden wordt gebruikt. Ideaal voor een personeelsuitje of vrijgezellenfeest.

Bedrijfsuitje Tokkelen

Een tokkelbaan lijkt veel op een kabelbaan, het grootste verschil zit in de hellingshoek. Via een brandtrap komen de deelnemers aan het personeelsfeest aan op een toren. Boveaan de toren worden de deelnemers door de instructeur aan een katrol geklikt. Zittend met de benen over de rand tellen de deelnemers af en roetsjen ze, hangend aan de katrol, naar beneden. Een spannende rit.

Bedrijfsuitje Abseilen

Bij de verschillende aanbieders van bedrijfsuitjes is deze activiteit opgenomen. Het woord abseil komt uit het Duits. Äb"betekent af en "sell"betekent touw. De deelnemers aan het personeelsfeest klimmen via een brandtrap op een toren. Boven worden zij aan twee touwen bevestigd, een touw waar zij langs afdalen het andere touw is een "back-up"die de instructeur vast heeft. Met behulp van een afdaal-8 laten de deelnemers zichzelf langs het touw naar beneden zakken. De eerste meters met de voeten tegen de wand de laatste meters volledig vrij hangend

Bedrijfsuitje Challenge-parcours

Het challange-parcours bestaat het grootste gedeelte van de high-ropes course. Via een brandtrap komen de deelnemers aan op een toren. Eenmaal geïnstrueerd kunnen zij beginnen aan het parcours dat uit 7 verschillende hindernissen bestaat. Ben je op zoek naar een spectaculair personeelsfeest dan is dit het perfecte onderdeel.

Bedrijfsuitje Pamperpaal

Deze paal heeft zijn naam te danken aan de grote luier fabrikant......Waarom? De pamperpaal is een vrijstaande paal met een klein vierkant platformpje er bovenop. Het is de bedoeling dat de deelnemers van het bedrijfsuitje via een ladder en een aantal krammen, die in de paal zitten, naar boven klimmen. Is het uiteindelijk mogelijk om met 4 personen boven op de paal te staan, dat is dat team de winnaar geworden. Een absolute topper tijdens een vrijgezellenfeest.

Bedrijfsuitje Kratklimmen

Spelen met de zwaartekracht en met kratten. Bij het kratklimmen draait het om al stapelend tot een hoogtepunt van de dag te komen. De deelnemers van dit personeelsuitje krijgen een speciale gordel aan. Deze is bevestigd aan het veiligheidssysteem, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op het stapelen van de kratten. Wie bouwt de hoogste toren?

Bedrijfsuitjes Tip

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusbedrijfsfeestfamiliedagvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden enTerreinrijden.

< Vrijgezellenfeest Idee Bedrijfsuitje - Personeelsfeest >