Bedrijfsuitje Quadrijden

22 Oktober, 2008 14:25

De Quads een soort skelter die voor ruig terrein is ontworpen. Speciale vering, dikke profielbanden en is zeer wendbaar.

Bedrijfsuitje met quads

Het parcours dat wij voor de quads geprepareerd hebben staat borg voor de nodige sensatie.

Bedrijfsuitje met snelheid

Quadrijden is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Eerst ga je een oefenronde maken zodat je weet hoe de quad reageert op gasgeven en remmen. Het is belangrijk dat je zo ver mogelijk naar voren schuift op de buddyseat. Dan hebben de voorwielen het meeste grip en kan je snelle bochten nemen.

Bedrijfsuitje met beleid

Een quad is wendbaar dus uitermate geschikt voor het nemen van hindernissen. Op een speciaal parcours hebben we verschillende hindernissen gebouwd. Tijdens het bedrijfsuitje leer je door middel van je gewicht te verdelen op de quad foutloos door het parcours te rijden.

Bedrijfsuitje met blind vertrouwen

Een enorme quad, een bril waardoor je niets kan zien en een collega die jou gaat vertellen hoe je door het parcours moet sturen. Tijdens dit bedrijfsuitje moet je blind vertrouwen hebben in je collega.

Bedrijfsuitje Spectaculair

Je ziet het wel eens in een spannende film. Een wilde achtervolging, auto's die dwars door de bochten heen slippen. Dit noemen wij driften. De kunst is om zodanig gas te geven en te sturen dat de auto driftend door de bocht gaat. Vreselijk moeilijk...maar niet bij VVC-Adventure. Met de skidcar quad ga je naar een paar minuten oefenen al driftend door de bocht.

Op verzoek kunnen wij ook een zeer spectaculair bedrijfsuitje in de Belgische Ardennen verzorgen.

< Bedrijfsuitje met Entertainment Bedrijfsuitje Leerzaam >