VVC Almere, 036 532 35 80

Contact foto

Bedrijfsuitje - Personeelsfeest

Bedrijfsuitje Handboogschieten en Kruisboogschieten

Robin Hood voor 1 dag. Handboogschieten heeft weinig introductie nodig. De sport die zijn wortels in de idianentijd heeft, is bij jong en oud bekend. Kruisboogschieten vereist wat meer concentratie. De instructeur legt stap voor stap uit hoe je moet schieten. Tijdens het personeelsuitje gaan we eerst oefenen daarna is er tijd voor een schiet competitie.

Bedrijfsuitje GPS tocht

Binnen dit GPS uitje verplaatsen de deelnemers van het personeelsfeest zich in teams, gebruikmakend van een GPS ontvanger, van punt naar punt. De verplaatsing zal op verschillende manieren gebeuren, de ene keer te voet op het andere moment misschien wel per Chinese drakenboot.

Bedrijfsuitje Money making Game

Geld verdienen....  Een spel waarbij kleine teams tijdens het bedrijfsuitje het tegen elkaar gaan opnemen. Door de juiste keuze te maken, inventief te zijn, overleg te voeren, samen te werken en initiatief te nemen, probeer je met je team het grootste kapitaal te vergaren. Leuk spel als vrijgezellenfeest of personeelsfeest.

Bedrijfsuitje met teamopdrachten

Samenwerken is vereist. VVC-adventure biedt een breed scala aan diverse teamopdrachten. Deze zijn vooral geschikt voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Onder begeleiding van een deskundige instructeur kan er op diverse wijzen worden gewerkt aan de teamgeest. 

 
<--Begin SmartPixel code --> <-- Einde SmartPixel code -- >