Bedrijfsuitje op zaak

15 Januari, 2013 00:00

Opdracht "Het organiseren van een personeelsevenement waarbij de medewerkers in een andere dan dagelijkse context het bedrijf en elkaar leren kennen"

Doelgroep: Klanten, relaties en personeel
Minimum aantal deelnemers: 50
Duur: Dagdeel / Dag
Locatie: Diverse, van uw kantoor tot P- terrein of P- Garage

Bedrijfsuitje Fun | Sportief | Informeel | Samenwerken | Entertainment

Bedrijfsuitje op de zaak

Het bedrijfsuitje op de zaak ontstaan door vragen uit de markt. We willen een bedrijfsuitje organiseren llen iets doen maar de business moet doorgaan...", "...geruime tijd niets gedaan met ons personeel...", "...ik wil wel iets organiseren maar de kosten moeten laag blijven...".

Bedrijfsuitje en doorwerken

Tijdens de Office Games wordt uw eigen werkomgeving (binnen en/of buiten) verandert in een Games Arena waarin zich verschillende activiteiten afspelen. Tijdens deze activiteiten draait uw bedrijf gewoon door omdat er wordt gewerkt met een rouleersysteem waardoor een ieder kan genieten van de activiteiten en de eigen werkomgeving ervaart in een andere dimensie.

Borrel na bedrijfsuitje

Na einde werktijd kan een ieder zijn ervaringen van de dag uitwisselen tijdens de gezamenlijke prijsuitreiking, onder het genot van een hapje en een drankje.

Relatie bedrijfsuitje

Ook kunt u het bedrijfsuitje op de zaak combineren om uw personeel en relaties op een ludieke en actieve manier dichter tot elkaar te brengen, en tevens een andere kijk in uw bedrijf te gunnen.

Bedrijfsuitje activiteiten:

percussie, laser gamen, raften, table soccer, portofoon - oriëntatie, art, segway rijden, swingfietsen, xstreamboarden, sumo worstelen, bungee run, boogschieten , feestavond en nog veel meer!

Bedrijfsuitjes special

VVC-adventure organiseert 6 verschillende bedrijfsuitjes

< Bedrijfsuitje in vlammen Bedrijfsuitje Specialist >