Bedrijfsuitje Nijmegen

22 December, 2008 14:19

Leer Nijmegen eens wat beter kennen met de GPS City Survival Nijmegen.

Bedrijfsuitje met GPS

Met behulp van de GPS maak je een tocht door deze historische stad en kom je langs diverse cultuurhistorische bezienswaardigheden, leuke winkeltjes en gezellige kroegjes.

Bedrijfsuitje met opdrachten

Tussen tijd dienen een aantal vragen en opdrachten te worden opgelost waaronder twee echte hersenkrakers

Indeling bedrijfsuitje

Je wordt ontvangen in Eet & Drinkhuys De Waag. Na een korte instructie over de wandeling en het gebruik van het GPS systeem begint de satellietgestuurde tocht. De route voert langs verschillende cultuurhistorische bezienswaardigheden, zoals het Kronenburgerpark, de Sint Stevenskerk, Het Valkhof, de Waalkade en de oude benedenstad.

Prijs bedrijfsuitje

En dat alles voor € 25,00 p.p.

Bedrijfsuitje met Segway uitbreiden

250_snelheid.jpgDit arrangement is uit te breiden met een tocht op de Segway. Een Segway is een elektrisch aangedreven voertuigje met parallel geplaatst twee wielen. De Segway mag vanaf 1 juli 2008 voor algemeen gebruik de openbare weg op.

Bestuurders van de Segway moeten minstens 16 jaar oud zijn en hoeven geen helm te dragen of rijbewijs te hebben. Reflectoren zijn wel verplicht, net als een verzekering. Een kenteken is vanaf 15 oktober 2008 verplicht. Bij gebruik in de avonduren moet de tweewieler beschikken over verlichting.

VVC-adventure. Voor een leuk bedrijfsuitjeslipcursusbedrijfsfeest, familiedagvrijgezellenfeest ofteambuilding event met actie.

.

< Sweep Away Opkikker voor Herman >