Bedrijfsuitje met Bloopers

29 September, 2013 00:00

Je collega's uitlachen wanneer ze een uitglijder maken is nu mogelijk. Tijdens Sweepaway wordt er lef en uithoudings vermogen gevraagd van de deelnemers.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Sweepaway bestaat uit 9 verschillende activiteiten:

● Mega Balls
● Monkey Spin
● Punch Kiss
● Jump Run
● Bungee Sweep
● Swing Out
● Cliffhanger
● Dummy Runner 
● Rolling Wave

Bedrijfsuitje Sweep Away heb je vast al eens gezien op televisie, een groot aantal deelnemers starten een zeer moeilijk parcours, waar in elke fase alleen de snelste deelnemers verder gaan. Bijna onneembare obstakels staan de deelnemers in de weg en één verkeerde beweging leidt er al toe dat de deelnemer in het water belandt en kostbare tijd verliest.

Bedrijfsuitje met uitdaging. Denk jij dat je deze uitdaging met twee vingers in je neus aan kan? Of ben je gewoon benieuwd hoe het is om een dergelijk parcours af te leggen? Dan krijg je nu de kans om tijdens deze belevenis kennis te maken met verschillende uitdagende onderdelen van dit Sweep Away parcours! Wees niet bang, je zult geen nat pak halen vandaag, want mocht je hier vallen beland je veilig en zacht op een luchtkussen!

Bedrijfsuitje met opdrachten. Het parcours bestaat uit opdrachten met bijzondere namen, neem bijvoorbeeld de Punch Kiss. Dit is een onderdeel waarbij je jezelf van links naar rechts moet verplaatsen over een soort klimmuur. Deze muur staat echter onder een schuine hoek, waardoor je jezelf goed moet vasthouden en om dit nog iets lastiger te maken kom je af en toe bokshandschoenen tegen die je van de muur af proberen te duwen. Kan jij ze ontwijken en kom jij zonder problemen aan de andere kant of neem je Sweep Away erg letterlijk?

Of wat te denken van de Swing Out, een onderdeel waarbij iedereen op een pilaar staat en waarbij je moet proberen de rondzwaaiende bal te ontwijken zonder van je pilaar te vallen. Blijf jij overeind of maak jij een elegante landing op het luchtkussen en ben jij ‘out’?

Bedrijfsuitje om nooit te vergeten
Deze dag is er eentje om nooit meer te vergeten! Welk team blijft het meest overeind en haalt de meeste punten? Misschien ben je wel zo goed dat je na deze belevenis overweegt om ook aan het wereldbekende televisieprogramma mee te doen! Sweep Away , blijf jij in het spel of vlieg je er al snel uit?

< Bedrijfsuitje IK HOU VAN HOLLAND Bedrijfsuitje Utrecht >