Bedrijfsuitje Huizen

18 Februari, 2014 00:00
In de omgeving van de haven in Huizen zijn er verschillende mogelijkheden voor het vieren van een bedrijfsuitje. Van super actief tot culinaire activiteiten behoren tot de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje Huizen

Wilt u een sportief en spectaculair bedrijfsuitje organiseren dan is de kartbaan in Huizen een goed idee. Het karten kan prima gecombineerd worden met andere actieve activiteiten.

Bedrijfsuitje in Huizen met eten

Er zijn tal van verschillende leuke restaurants in Huizen waar we een thema feestavond kunnen houden. Tussen de verschillende spelrondes door is er de gelegenheid voor een drankje en een hapje. Wilt u een walking diner, small bites of een 3 of 4 gangen diner? Alles is mogelijk.

 

 

3 bedrijfsuitjes in Huizen

De volgende bedrijfsuitjes kunnen we voor u organiseren in Huizen

Bedrijfsuitje Ik hou van Holland

Er worden verschillende bekende spelrondes gespeeld zoals: De Nederlandse spelling - Uitbeelden van een woord - Muziek quiz etc. Meer informatie over het bedrijfsuitje Ik hou van Holland.

Bedrijfsuitje de Jongens tegen de Meisjes

Tijdens deze quizavond nemen de mannen het op tegen de vrouwen. Tijdens dit bedrijfsuitje gaan jullie songteksten uitbeelden en bekende tv spelletjes doen zoals: Op het matje - Hole in the Wall - Het letterpakkenspel en nog veel meer

Bedrijfsuitje Minute to win it

20 verschillende spelletjes allemaal bekend van tv. Welk team heeft zich het best voorbereid en wint de meeste spelletjes?

De prijs van deze bedrijfsuitjes zijn € 19,50 p.p. exclusief eten en drinken

Bedrijfsuitjes in de omgeving van Huizen

Op verschillende locaties in Nederland organiseren wij bedrijfsuitjes. Maar we hebben ook een eigen locatie in Almere op 20 km vanaf Huizen. Op deze locatie is ons partycentrum gevestigd. Het terrein is 4 hectare grond en daar vinden onze indoor bedrijfsuitjes en outdoor bedrijfsuitjes plaats. Van een slipcursus tot terreinrijden. Wilt u meer sportief bezig zijn bezoek dan onze SweepAway baan.

< Vrijgezellenfeest Idee Oefenen EPS - ABS - BAS >