Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

13 Maart, 2013 00:00

Wie kent het niet, Expeditie Robinson, dé tv-hit van afgelopen seizoenen. Afzien, ontberingen, groepsuitdaging, strijd en veel mooie momenten.

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

VVC-Adventure verzorgt nu ook het bedrijfsuitje Expeditie Robinson

Bedrijfsuitje met teambuilding

Gaat u met uw teamuitje de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, respect voor je tegenstander, geluk herinnering en kracht zijn essentieel om de verschillende proeven te kunnen doorstaan.

Bedrijfsuitje met competitie

Na een intensieve teambuildings dag, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepalen de deelnemende teams door middel van een eilandraad samen wie de expeditie het best heeft doorstaan. Door middel van stembriefjes kunnen de teams elkaar bonuspunten geven of elimineren.

Bedrijfsuitje met thema

Een strandachtig gebied is uitermate geschikt om de sfeer en omstandigheden neer te zetten voor een Expeditie Robinson. De entourage en aankleding zal geheel op het thema worden afgestemd, compleet met kokosnoten, bamboe- en palmbomen.

Bedrijfsuitje overleven

Ben jij een echte Robinson Crusoe? Ben je in staat samen te werken met de lotgenoten op het strand? Kun je overleven met behulp van de middelen die de grote kolkende watermassa aan laat spoelen in de branding? Is jouw overlevingsdrang zo groot dat je zelfs de inboorlingen wat zou kunnen leren? 

Dit is het ultieme overlevingsspel op het strand. Het gaat om teambuilding en overlevingsdrang. Jullie strijden op diverse proeven op het strand. De kracht van een goede Crusoe is dat er altijd wel iemand in het team kan uitblinken op één van de verschillende onderdelen tijdens dit stranduitje. De ultieme test, durf jij het aan??? 


Er worden maximaal 6 van de onderstaande activiteiten in het programma verwerkt: 
* Heinrich Harrer "De witte Spin"
* Wandelende A(bel Tasman) 
* Het Ei van Columbus 
* Schatgraven 
* Kokosnoten 
* Buskruit schieten
* Kaap de Goede Hoop 
* Water vanuit de zee dragen 
* Cast Away 

Iedere groep doorloopt alle onderdelen en na ongeveer anderhalf uur wordt er een korte pauze gehouden van een kwartier. Na een inspannende middag verzamelt iedereen zich in het paviljoen waar de welverdiende borrel klaar staat. Uiteraard wordt daar ook bekend gemaakt welk team het beste kan overleven op een ‘onbewoond' eiland. 

Een strandactiviteit die je versteld doet staan van je eigen kunnen! 

Gelukkig zijn er wel paviljoens op ons onbewoonde eiland waar u na dit stranduitje heerlijk kunt barbecuen.

Sweep Away

Wanneer u een vrijgezellenfeest moet organiseren is Expeditie Robinson minder geschikt u kunt dan beter kiezen voor onze Sweep Away Baan

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusbedrijfsfeestfamiliedag,  of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden ,Terreinrijden en Bedrijfsuitjes.

< Tip Verjaardagscadeau Bedrijfsuitje spotlights >