Bedrijfsuitje Belevenis

17 Juni, 2013 00:00
Beleef het in de wereld van .......ExpeditieRobinson, het ultieme teambuildings bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

Ben jij gek op uitdagingen. Dit bedrijfsuitje gaat net dan ene stapje verder

Afzien, teambuilding, strijd en ontberingen. De combinatie tussen, ontzag voor je tegenstander, behendigheid, kracht en essentieel om de proeven te kunnen doorstaan.

Bedrijfsuitje Pirate

Durf jij in de huid te kruipen van Elizabeth Swann en Jack Sparrow. De kapitein heeft je nodig bij het vinden van de schat. Kennis, geluk en actie en natuurlijk piraterij vind je bij Pirates.

Bedrijfsuitje Highland

Wil je liever in Schotse sferen komen? Trek je kilt aan, pak de Schotse vlag op. De Highland games gaat beginnen. Na de vlaggen ceremonie beginnen we met de spelen. Mooie avonturen die nog lang blijven na smeulen.

 

Bedrijfsuitje Lasercombat

Je verslaat elkaar door te schieten met lasergeweren. Simpel gezegd: wel de fun niet de lasten van het paintball. Wanneer je geraakt wordt kan je een aantal seconden je wapen niet meer gebruiken. Kansloos. Bij Lasercombat word je niet smerig van de verfkogels, hoef je geen masker op en doen de kogels geen pijn zoals bij paintball

VVC-Adventure voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusbedrijfsfeestfamiliedagvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden ,Terreinrijden en Bedrijfsuitjes.

< Bedrijfsuitje Groepsuitje Harderwijk Tips bedrijfsuitje >