Bedrijfsuitje Amersfoort

8 Maart, 2013 00:00
Op zoek naar een bedrijfsuitje in de stad Amersfoort? Wij organiseren verschillende bedrijfsuitjes op locatie. De volgende activiteiten zijn mogelijk in Amersfoort.

Bedrijfsuitje in Amersfoort

Amersfoort heeft een grote variatie in restaurants. U heeft de keuze uit Japanse sushi, de Franse keuken of een Bistro waar alleen gewerkt wordt met verse biologische producten. U kunt het bedrijfsuitje Ik hou van Holland prima combineren met een etentje in de stad Amersfoort. Meer info over het bedrijfsuitje Ik hou van Holland.

 

 

Bedrijfsuitje ik hou van Holland in Amersfoort

Vanaf 30 deelnemers kunt u het bedrijfsuitje Ik hou van Holland in Amersfoort boeken. De prijs is € 19,95 p.p. Deze prijs is exclusief eten en drinken. Het bedrijfsuitje duurt in totaal 4 uur. Tussen de spelrondes door kan er een hapje gegeten worden. In overleg met u kunnen we een voorstel doen in welk restaurant in Amersfoort dit uitje plaats vindt. Bij minder dan 30 deelnemers kunt u ook kiezen voor onze locatie in Almere.

Bedrijfsuitje met teambuilding in Amersfoort

We kunnen ook een sportief bedrijfsuitje voor u organiseren in Amersfoort. Het bedrijfsuitje Segret Agent bestaat uit verschillende teambuildings activiteiten. Op onze locatie in Almere kunt u dit bedrijfsuitje al boeken vanaf 10 deelnemers. Wij kunnen vanaf 30 deelnemers dit bedrijfsuitje ook organiseren in Amersfoort. Lees hier meer over het bedrijfsuitje met teambuildings opdrachten.

 

 

Diverse bedrijfsuitjes in Amersfoort

De volgende bedrijfsuitjes kunnen we voor u organiseren in Amersfoort.

Top 10 bedrijfsuitjes

In totaal kunnen we 4 verschillende bedrijfsuitjes aanbieden in Amersfoort. Onze eigen locatie is gevestigd in Almere. Almere ligt 40 kilometer vanaf Amersfoort.

Bekijk hier de bedrijfsuitjes in Almere

< Gratis optreden van de 2-Force Verschillende bedrijfsuitjes >