Barbecueën als een pro met Black Bastard

25 September, 2015 13:56

Eigenhandig je spareribs marineren en klaarmaken. Zelf overheerlijke pulled pork bereiden met slow cooking – een moderne manier van koken waarbij je gedurende langere tijd op lagere temperaturen kookt. Steak bakken én leren hoe je een perfecte Béarnaisesaus maakt om deze te vergezellen.

Als hier het water je niet van in de mond loopt... Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan het assortiment van VVC Adventure: een Black Bastard Kookworkshop.

Kookworkshop

Barbecueën kan alleen wanneer het warm weer is? Welnee! Tijdens alle jaargetijden is dit een uitstekende manier om je eten klaar te maken. Natuurlijk is het dan wel handig om te weten hóe. Met de Black Bastard Kookworkshop verdiep je je gedurende vier uur in de wondere wereld van de barbecue. Individueel, met je vrienden of met je collega’s, en onder het genot van een drankje (of vijf).

De Black Bastard Barbecue

Black Bastard staat voor serious outdoor cooking. De meest mannelijke wijze om te koken. Het keramiek waar de barbecue van is gemaakt, verschaft hem unieke isolerende eigenschappen. Deze zorgen ervoor dat je niet alleen kunt grillen op een Black Bastard, maar ook slow cooken, warm roken, koud roken; je kunt hem zelfs inzetten als een steenoven voor je eigengemaakte pizza’s!

Dit is wat je wilt. En vanaf slechts 75 euro sta jij al culinair te genieten met een biertje in je hand. Voor meer informatie over dit uitje of om direct te boeken, klik je hier. Meer weten over Black Bastard barbecues? Klik hier.

 

 

< Teambuilding stimuleren: zo doe je dat! Teambuilding: hoe belangrijk is het? >