ACTIE 2e persoon GRATIS: Slipcursus combi met Skidcar

11 Augustus, 2014 11:27

Een slipcursus is een echte aanrader voor automobilisten van ieder niveau die hun rijvaardigheid willen verbeteren. Leer de gevaren in het dagelijks verkeer herkennen en adequaat reageren om ongelukken te voorkomen of omzeilen. Ervaar hoe het is om in een slip te raken en om dit te voorkomen.

Aan het einde van de dag ben je een ervaring rijker en heb je rijtechnieken opgedaan waar je je hele bestuurdersleven wat aan hebt. Een actieve en leerzame dag die je nu met zijn tweeën kunt ervaren voor de prijs van één! Dit arrangement bestaat uit de klassieke slipcursus op de natte baan en de slipcursus met Skidcar (uniek in Nederland). Reserveer direct een Combi slip & skidcar cursus 3uur 2e persoon GRATIS.

De slipcursus met Skidcar is de eerste keuze van Politiekorpsen en Trainingscentra over de wereld. Het beste op rijvaardigheidsgebied, uniek in Nederland.

Lees meer over onze slipcursussen.

Slipcursus met skidcar

De meest professionele en realistische manier om een slip te ervaren. Met één druk op de knop kan de instructeur de conditie van de weg veranderen en reageert de auto alsof er iets met het wegdek is gebeurd. Vervuild wegdek, zand op de weg, sneeuw of ijzel. Al deze omstandigheden kunnen wij 100% natuurlijk nabootsen met de skidcar. Een unieke en veilige manier om onder deze omstandigheden op de weg te zitten.

Actiedagen

Profiteer van deze speciale slipcursus aanbieding op de natte baan en met de Skidcar.

VVC Adventure

VVC-Adventure is voortgevloeid uit de auto- en motorrijschool VVC-Sabrina. Tegenwoordig is het evenemententerrein circa 3 hectare groot en vinden er veel activiteiten plaats. Naast onze slipcursus zijn er tal van andere oefenbanen en circuits aanwezig voor auto- en motorrijles en offroad rijden.

plattegrond VVC

Niet alleen voor een anti slipcursus kun je bij ons terecht, maar ook voor een gezellig bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Lees meer over onze arrangementen waarbij ook de slipcursus activiteiten te boeken zijn op de website.

< Bedrijfsuitje Zeepkist rally De grootste hindernisbaan van Nederland: de Sweep Away >

 

Reacties

Er zijn nog geen opmerkingen