VVC Almere, 036 532 35 80

Contact foto

Nieuws

VVC-Adventure is een van de grootste evenementen locatie in Nederland met maar liefst 150 verschillende indoor en outdoor activiteiten. 

 

Op zoek naar een leerzaam, uniek of spectaculair Kerstcadeau? Bekijk dan het overzicht van onze kerstcadeau bonnen acties.

 

Op zoek naar een Kerstcadeau voor hem. Een kerstcadeau voor een man? Bekijk dan het overzicht van onze kerstcadeau bonnen acties.

 

Off Road rijden is leuk, stoer en spectaculair. Off Road Rijden kan je met een motor, een 4x4 aangedreven terreinauto en op een quad. Wij hebben verschillende Off Road parcoursen waar je fantastisch op kan oefenen.

 

Bent u op zoek naar een winterarrangement? Wij hebben speciaal voor u een aantal winterspecials samengesteld!

 

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met Valentijns cadeautjes, bloemen, of kaarten. Wat dacht je van een leerzame slipcursus? Een spannende rit in een Carver , Porsche of Hummer? Dus voor een origineel Valentijns cadeau moet je bij het VVC-Adventure zijn!

 

Speel tijdens uw bedrijfsuitje het meest humoristische spel van Nederland: “Ik hou van Holland”. Tijdens dit personeelsfeest gaan jullie meezingen, uitbeelden en woorden spellen. Allemaal spelonderdelen die tijdens het personeelsfeest de meest hilarische momenten opleveren. Het betekend gezelligheid ten top. Het wordt een actieve feestavond waarbij regelmatig gegierd wordt van het lachen!

 

De VVC studio is in kerstsfeer. De vragen en liedjes van onze Ik hou van Holland quiz zijn aangepast aan de kerst en ook het 3 gangen dinér is in de kerstsfeer. Een nieuwe activiteit is de kerst Lipdub.

 

Op zaterdag 15 september 2012 was het dan zo ver. VVC organiseerde het eerste Sweep Away uitje in België.

 

Restaurant Loetje is beroemd om zijn biefstuk. Wekelijks worden er ruim 6000 biefstukjes gebakken. Onze chef heeft het recept bemachtigd. Voordat je van dit lekkere biefstukje mag gaan smullen ga je ook nog 3 leuke activiteiten doen:

 

Bent u de gelukkige die in het bezit is van een voucher van onze arrangementen aangeboden op VakantieVeilingen.nl? En wilt u een reservering maken? Wij helpen u hier verder..

 

Doe mee met de slipcursus en laat zien dat je een veilige weggebruiker bent. In samenwerking met een verzekeringsmaatschappij krijg je een fikse korting op onze 3 uur durende slipcursus

 

Op 25 februari organiseren wij een Netwerkborrel. Het thema van deze dag is samenwerken. Wij zijn zelf op zoek naar leuke collega bedrijven om samen nieuwe arrangementen te bedenken.

 

Sportief verjaardagscadeau Vrouw. Op zoek naar een verjaardagscadeau 'anders dan anders'? VVC-Adventure in Almere heeft een uitgebreid assortiment aan leuke sportieve ideeën voor verjaardagscadeau Vrouw. Wie zegt dat vrouwen niet van auto's en crossen houden of avontuurlijk zijn aangelegd?

 

Motorspektakel. Het ultieme verjaardagscadeau Man; het motorspektakel van VVC-Adventure. De jarige heeft de keuze om in een Porsche of een Hummer te rijden. En of dat nog niet genoeg is bij dit verjaardagscadeau Man kan hij ook nog het ruige circuit van VVC-Adventure ontdekken op een Quad of in een stoere 4x4 terreinwagen.

 

Op zoek naar tips voor een verjaardagscadeau?  VVC-Adventure in Almere heeft volop tips voor u! Voor sportievelingen of avonturiers, voor jong en voor oud, voor mannen én vrouwen. Genoeg tips verjaardagscadeau voor iedereen!

 

Een VIP verjaardagscadeau voor echte autoliefhebber. Op zoek naar een échte verrassing voor een autoliefhebber. Dan is het VIP verjaardagscadeau van VVC-Adventure een spectaculair cadeau. Verras de jarige met het VIP verjaardagscadeau waarbij het mogelijk is om in allerlei spectaculaire voertuigen te mogen rijden.

 


Verjaardagscadeau Motorspektakel. Een waanzinnig verjaardagscadeau Motorspektakel. Alles al eens cadeau gegeven en geprobeerd en nu op zoek naar een actief verjaardagscadeau? Boek dan snel het verjaardagscadeau Motorspektakel bij VVC-Adventure in Almere.

 

Eindelijk gevonden: verjaardagscadeau Hummer 2 rijden! Was je op zoek naar een spannend en avontuurlijk verjaardagscadeau? Stop je zoektocht en geef het verjaardagscadeau Hummer 2 rijden van VVC-Adventure in Almere. Behalve origineel is dit verjaardagscadeau Hummer 2 rijden ook nog eens een unieke ervaring voor de jarige!

 

Een verjaardagscadeau Porsche rijden, Hummer rijden of Carver rijden is een ervaring voor een man om nooit te vergeten! Op zoek naar een snel verjaardagscadeau? Dan is het verjaardagscadeau Ferrari rijden of Porsche rijden bij VVC-Adventure in Almere waarschijnlijk een waanzinnig idee. Geef hem eens geen saai verjaardagscadeau maar trakteer hem op een droomcadeau en geef de jarige een spectaculair verjaardagscadeau speciaal voor hem.

 

Exclusief verjaardagscadeau. Geen zin meer om altijd maar dat saaie boek of die eeuwige fles wijn cadeau te doen? Verwen de jarige dan eens met een exclusief verjaardagscadeau.  Met dit exclusieve verjaardagscadeau kom je goed uit de verf.

 

Skidcar rijden als verjaardagscadeau?  Lekker rijden in een echte Skidcar? Dat kan als verjaardagscadeau bij VVC-Adventure in Almere. Voor een jarige die van spanning en sensatie houdt en ´meester op de weg´ wil zijn is dit verjaardagscadeau Skidcar de ultieme droom.

 

Wat te vieren? Wij hebben de geschikte feestzaal voor u in Almere. Wat te denken van een feestzaal in de jaren 60 stijl, een saloon of een trendy loungetent.

 

De kofferbakverkoop is een soort rommelmarkt, waarbij de verkochte spullen uit de kofferbak van de auto verkocht kunnen worden. Maar we hebben ook een aantal overdekte plekken waar kraampjes staan.

 

Op zondag 2 september 2012 organiseerde HKconcert bij VVC-Adventure de officiële opening ACOUSTIC SUNDAY. Sandy Dane heeft hier, naast 9 andere HK-artiesten, opgetreden.

 

Slipcursus met motor van 1,5 uur, Hummerrijden, Meerkamp 2,5 uur met o.a. Carverrijden via Actie van de Dag. Hier te reserveren.

 

Afzien, ontberingen, groepsuitdaging, strijd en veel mooie momenten. Dat zijn de kernwoorden voor Expeditie Robinson, het TV programma dat inmiddels de hele wereld heeft veroverd.

 

Omroep Flevoland maakte voor het TV programma Beneden peil een reportage van het nieuwste uitje bij VVC-Adventure SweepAway de droge en veilige variant van TV.

 

Op zoek naar een origineel cadeau dan hebben wij een aantal verschillende belevenissen voor u in petto.

 

Een origineel cadeau nodig, geef dan eens een belevenis i.p.v. een lekker luchtje of kleding. Bij VVC-adventure kan je kiezen uit wel 40 verschillende belevenissen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5