Hummer H2 rijden

1 reviews 8 10
Schrijf zelf een review

Breeduit op de weg. Bewonderende blikken, indrukwekkende krachten. Daar zit je dan. In zo`n megagrote auto. Hier ben jij. Jij in je hum!

Hummer - een auto voor toppers

Van oorsprong is een Hummer een Amerikaans legervoertuig. Nu is deze megagrote een megamooie ervaring voor iedereen die van indrukwekkende voertuigen houdt. En indrukwekkend is zo`n Hummer zeker. Voor degene die hem bestuurt en voor iedereen die hem voorbij ziet komen.

On road uitje

Met een ervaren instructeur ga jij in zo`n Hummer de weg op. Een hele ervaring, want zo hoog boven de weg ziet de wereld er heel anders uit. Helemaal omdat je in een Hummer letterlijk en figuurlijk breeduit zit. De afmetingen zijn zó totaal anders, dat het een hele opgave is om afstanden goed in te schatten. Spannend!

Oerkracht

Geniet tijdens dit uitje  van het gebrul van zijn onverwoestbare V8 motor, van zijn stoere uitstraling en zijn indrukwekkende vermogen. Een vermogen dat jij - dankzij de aanwijzingen van de instructeur - leert gebruiken. Een ervaring om maanden later nog van in je hum te zijn!

Reviews

Martijn walgemoet (21-09-2013)

Wij hebben een leuke dag gehad