VVC Almere, 036 532 35 80
 
Bekijk een video over Secret Agent: Roger ArrangementBekijk de reviews over Secret Agent: Roger Arrangement
Secret Agent: Roger Arrangement

Secret Agent: Roger Arrangement

Groepsuitje Secret Agent: Tijdens een bijkomst van special secret-agent-verkiezingen komt een bericht binnen van de dreiging van een enorme ramp. De commandant zal uitvoerig verslag geven wat er onderzocht moet worden. De familie word in verschillende teams samengesteld. Het beste team zal uiteindelijk de missie gaan leiden.

Spectaculaire familiedag

Elk team zal starten met een andere opdracht en heeft dan de beschikking over een bepaald voertuig. Via een geheim dossier krijgen jullie op deze familiedag jullie opdrachten door. Voor de familie of gezin die avontuur helemaal zien zitten. Tijdens het avontuur moeten verschillende activiteiten uitgevoerd worden die op het verhaal aansluiten.

Prijs groepsuitje

Het Secret Agent groespuitje bestaat uit 3 varianten en is al te reserveren vanaf € 50,42 euro p.p. excl. btw voor een 3 uur durend adventure.

 

 

Tijdens een bijkomst van special secret-agent-verkiezingen komt een bericht binnen van de dreiging van een enorme ramp.

De commendant zal uitvoerig verslag geven wat er onderzocht moet worden. Er worden verschillende teams samengesteld. Het beste team zal uiteindelijk de missie gaan leiden.

Elk team zal starten met een andere opdracht en heeft dan de beschikking over een bepaald voertuig. Via een geheim dossier krijgen de agenten hun opdracht door.

Het Secret Agent arrangement bestaat uit 3 varianten en is al te reserveren vanaf € 50,42 euro p.p. excl. btw voor een 3 uur durend adventure.

Foto's
Prijzen - Tijden
Video
Recensies
(
6
)
4.5 out of 5
 
 
 
 
 

Secret Agent: Roger Arrangement kan samengesteld worden uit de volgende 6 activiteiten

1

IJskarten met quad

Holiday on Ice met ‘holy, holy` van de spanning. Fun en vrees tot op het bot. Opperste concentratie versus stuiptrekkende slips. Controle en beheersing. Spanning en macht. Doen!
IJskarten met quad in detail
IJskarten met quad
2

Xstremeboarden

Bij het snowboarden daal je af van een besneeuwde helling op een board waar je schoenen aan vastgemaakt zijn. Bij VVC Adventure hebben we wel hellingen, maar geen sneeuw. Daarom hebben we het Xtremeboard uitgevonden.
Xstremeboarden in detail
Xstremeboarden
3

Buggy Roadrit

Samen met je maatje, de wereld aan je voeten. Omstebeurt, allebei genietend. Technisch vernuft en menselijk vermogen. De wereld als kartbaan en jij die het doet. Zwetend en lachend. Yeah!


Buggy Roadrit in detail
Buggy Roadrit
4

Wandelende A

Er moet met het beschikbare materiaal eerst een stabiele constructie (A) worden gebouwd. Daarna is het de bedoeling om deze met iemand erop, in beweging te brengen, touwen mogen gebruikt worden om de A in evenwicht te houden.


Wandelende A in detail
Wandelende A
5

Ligfiets

Je fietst - en toch lig je ontspannen op je rug. Tijdens het ligfietsen heb je een heel andere kijk op de wereld. Bovendien rijd je een stuk comfortabeler én sneller dan op een gewone fiets. Moeilijk? Valt best mee.
Ligfiets in detail
Ligfiets
6

Chinees drakenbootvaren

Het opperhoofd van je team neemt plaats achter de trommel. Als team oefen je het drakenboot varen op het juiste tempo en ritme voordat je aan de wedstrijd begint. Want je haalt alleen een goede tijd als iedere roeier tegelijkertijd de peddel in het water steekt.


Chinees drakenbootvaren in detail
Chinees drakenbootvaren
<--Begin SmartPixel code --> <-- Einde SmartPixel code -- >