VVC Almere, 036 532 35 80
 
Bekijk een video over MeerkampBekijk de reviews over Meerkamp
Meerkamp

Meerkamp

Het meest sensationele groepsuitje voor wie van spelen en uitdagingen houdt, van spanning en competitie, van afwisseling en van zeskamp. plezier staan bij ons altijd voorop. Leuk ook voor het organiseren van een familiedag

Groepsuitje met competitie

De meerkamp staat helemaal in het teken van competitie. Het uitje bestaat uit motorische, sportieve en ludieke activiteiten.   Elke activiteit duurt een half uur. Dat betekend een korte uitleg, oefenen en op voor de punten. Het best scorende team mag zich tijdens de overwinningsroes te buiten gaan aan champagne.   De Meerkamp is een kennismaking met de verschillende activiteiten.  Ook degenen die niet bekend staan als durfal kunnen meedoen...

Groepsuitje organiseren?

Teams van maximaal 12 deelnemers nemen het tegen elkaar op tijdens verschillende activiteiten die telkens een half uur duren.  Allereerst kiest u hoe lang u het uitje wil laten duren. U heeft de keuze uit 2, 3, 4 of een 5 uur durend programma. Kiest u een 3 uur durend programma dan moet u 6 activiteiten uitkiezen. Keuze uit bijna 30 activiteiten.

Foto's
Prijzen - Tijden
Video
Recensies
(
54
)
4.5 out of 5
 
 
 
 
 

Meerkamp kan samengesteld worden uit de volgende 32 activiteiten

1

Xstremeboarden

Bij het snowboarden daal je af van een besneeuwde helling op een board waar je schoenen aan vastgemaakt zijn. Bij VVC Adventure hebben we wel hellingen, maar geen sneeuw. Daarom hebben we het Xtremeboard uitgevonden.
Xstremeboarden in detail
Xstremeboarden
2

Terreinrijden

Ontdek de Indiana Jones in jezelf, de kracht van een Landrover én de diverse uitdagingen in ons off road parcours. Een parcours vol hindernissen... Heuvels die bedwongen moeten worden, bruggen die genomen moeten worden, bochten die gemaakt moeten worden en water en modder, waar je dwars doorheen moet... Die Landrover kan veel meer dan je denkt. Jij ook?


Terreinrijden in detail
Terreinrijden
3

Quadrijden op behendigheid

Een wedstrijd waarin het er omgaat wie nou het beste zijn quad beheerst. Iedereen moet met zo min mogelijk strafpunten de finish zien te halen. Maar ja... het parcours zit vol hindernissen. Boomstammen, bielzen, modder, een brug en zelfs een echte wip. Een wip die jij neemt of die jou neemt...


Quadrijden op behendigheid in detail
Quadrijden op behendigheid
4

Motorpeds

Op een motorped rijden is skateboarden op een step met een motor. Een motor, die zodra je hem start jouw step in beweging zet en... jou meteen uit je evenwicht brengt. Probeer dan maar eens snelheid te maken en bochten te nemen. Iets wat er reuzemakkelijk uitziet, blijkt dan toch in een keer hartstikke moeilijk te zijn. Moeilijk, maar... haalbaar. Zelfs de finish, echt!


Motorpeds in detail
Motorpeds
5

Mini motor

De minimotor staat voor humor en handigheid. Want rijden op zo`n Yamaha PW 80 vraagt om behendige manouvres, maar is tegelijkertijd een hilarisch gezicht. Of je met al je collega`s op een driewielertje zit.


Mini motor in detail
Mini motor
6

Quad Snelheid

Neem plaats op een van onze quads en ervaar de sensatie van zo laag bij de grond zitten, van zoveel snelheid kunnen maken en van al die adrenaline die door je aderen vloeit. Je opdracht is helder: bereik zo snel mogelijk de finish, dus... Vrrrrrroemmmmm.


Quad Snelheid in detail
Quad Snelheid
7

Segway rijden

Zo op het eerste gezicht is het bijna zo`n ouderwetse handgrasmaaier. In werkelijkheid is het echter een eenpersoonsvervoermiddel, waarmee je wel 20 km per uur kunt halen. Er op rijden is makkelijk: rechtop staan is stilstaan, voorover hellen is gas geven en achteruit hellen is afremmen. Wel even oefenen natuurlijk en niet vergeten de goede kant op te sturen!


Segway rijden in detail
Segway rijden
8

Slipcursus

De slip-of-flip is spannend, maar ook leerzaam. Want in een slip raken is zo gebeurd, maar daar weer uitkomen is andere koek. In een van onze slipcursussen leer je alles om elke slip de baas te blijven: in de slip-of-flip kun je daar een heel klein beetje van proeven. Een aanrader!


Slipcursus in detail
Slipcursus
9

Scootmobielrace

Bereid je nu al voor op een vrolijke oude dag en neem plaats in een van onze scootmobiels. Een prachtig vervoermiddel en een prachtig gezicht. Helemaal omdat je in die scootmobiel het speciale racecircuit op gaat. Dus... stuur jezelf door de tarzanbocht en race zo snel mogelijk naar de finish. Wie daar als eerste aankomt is de winnaar.


Scootmobielrace in detail
Scootmobielrace
10

Waterdragen met de Quad

Je zit op zo`n watervlugge en wendbare quad, met een helm op met daarop een vaasje water. Eén verkeerde beweging, een beetje teveel gas of te weinig, en je hebt een nat pak en is de rit voor niets.
Waterdragen met de Quad in detail
Waterdragen met de Quad
11

Blindrijden met quad

Een quad is een motor op vier wielen. Omslaan is dus onmogelijk. Vaart maken wel. In dit spel moet je blind zien te varen op de instructies van je teamgenoot.... Een ontluisterend spel waarin je moet kunnen luisteren en vertrouwen...


Blindrijden met quad in detail
Blindrijden met quad
12

XXL Games

Ouderwetse spelletjes in een XXXL-uitvoering. Maar gelukkig zijn die meer dan een meter lange mikadostokjes wél te tillen, schommelt de Oud-Hollandse Wipwap ook nu vertrouwd van links naar rechts en kan die toren niet over je heen vallen als je er net de verkeerde steen uithaalt... Een activiteit vol ouderwetse gezelligheid en mateloos speelplezier.


XXL Games in detail
XXL Games
13

Wandelende A

Er moet met het beschikbare materiaal eerst een stabiele constructie (A) worden gebouwd. Daarna is het de bedoeling om deze met iemand erop, in beweging te brengen, touwen mogen gebruikt worden om de A in evenwicht te houden.


Wandelende A in detail
Wandelende A
14

Touwtrekken met Rolstoel

Dit is touwtrekken zonder dat iemand zijn hakken in het zand kan zetten. Want nu zit iedereen in een rolstoel, wat op je lachspieren werkt én een enorm appel doet op je armspieren. Want daarmee breng je jouw rolstoel in beweging en trek je - als jullie samenwerking ook op rolletjes loopt - dat andere team over de streep.


Touwtrekken met Rolstoel in detail
Touwtrekken met Rolstoel
15

Klimmen-abseilen

Onze 8 meter hoge klimwand staat volledig tot je beschikking. Hoe hoog durf jij? Natuurlijk doen we niets dat onverantwoord is, maar... spannend is dit wel. Spannend en heerlijk! Vooral als je met het abseilen sierlijk naar beneden zwiert.


Klimmen-abseilen in detail
Klimmen-abseilen
16

Bakfietsenrace

Hilariteit en spierkracht vechten om tijdens deze race om de eerste plaats. En stuurmanskunst natuurlijk. Want lukt het jou om je dat gevaarte netjes naar de overkant te rijden? Met een beetje pech zit die collega in de weg...


Bakfietsenrace in detail
Bakfietsenrace
17

ATB trail wedstrijd

Helm op en fietsen maar! Dwars over ons parcours waar we een aantal prachtige hindernissen voor je hebben neergezet. Hindernissen die het uiterste van je vragen en die je collega`s op een prachtig schouwspel trakteren!


ATB trail wedstrijd in detail
ATB trail wedstrijd
18

Abseilen toren 10 meter

Kom - als bij een helikopterdropping - vanaf ons 10 meter hoge plateau via een lang touw rechtstreeks naar beneden of... zwier en zwaai al abseilend net zo lang totdat je grond weer onder je voeten hebt.


Abseilen toren 10 meter in detail
Abseilen toren 10 meter
19

Bungeerun

Bij bungee springen ben je blij dat je aan een bungee zit, maar bij bungee run zit dat elastiek je akelig in de weg. Want je wilt en je moet zo ver mogelijk naar voren om zoveel ballen in een net te gooien! Maar met die bungee aan je lijf wordt dát een hele opgave...


Bungeerun in detail
Bungeerun
20

Flingo Volleybal

Volleybal maar dan makkelijker?
Flingo Volleybal in detail
Flingo Volleybal
21

Gladiator gevecht

Een lekker wreed en lachwekkend gevecht tussen twee gladiatoren, die elkaar op wiebelige pilaren met rubberen knuppels te lijf gaan. Pijn doet het niet. Hooguit je lachspieren. Een kick geeft het zeker! Tenminste als jij degene bent die die ander van zijn sokkel slaat. Maar oeps.... staat daar je baas?


Gladiator gevecht in detail
Gladiator gevecht
22

Handboog schieten

Dit maakt de indiaan in je wakker... Zet je voeten stevig op de aarde, focus je volledig op jouw doel: de roos! Span de boog en schiet en... juich? Wie het dichtste bij de roos komt, heeft dit spel gewonnen. Een spel, waarin je uiterst beheersd en in opperste concentratie te werk moet gaan.


Handboog schieten in detail
Handboog schieten
23

Headhunt

Het meest hilarische teamspel voor carrièretijgers en andere werkwillenden. Want headhunt is een estafetteloop vol verassingen en uitdagingen op een zeskampachtig parcours.  Een spannend teamspel dat vraagt om doorzettingsvermogen, vindingrijkheid, sluwheid en snelheid. Leuk om te doen én... leuk om naar te kijken!


Headhunt in detail
Headhunt
24

Katapult schieten

Katapult schieten
Katapult schieten in detail
Katapult schieten
25

Kruisboog schieten

Kruisboog schieten
Kruisboog schieten in detail
Kruisboog schieten
26

Reuze Tafelvoetbalspel

De levende uitvoering van het bekende tafelvoetbalspel. Alleen ben jij nu zo`n poppetje aan een stang! Een stang die je gelukkig wel zelf naar links en rechts kan bewegen. Tenminste... als die andere poppetjes aan jouw stang dezelfde kant op willen en hetzelfde inzicht delen.


Reuze Tafelvoetbalspel in detail
Reuze Tafelvoetbalspel
27

Sumo worstelen

In dit schuimrubberen pakkie verandert zelfs je meest slanke collega in een zwaarlijvige sumoworstelaar. Eén die jou met die dikke buik van de mat wil duwen. Maar jouw buik is sterker. Toch? Aan je handen heb je in ieder geval niets. Die hou je keurig op je rug. Zeker weten!


Sumo worstelen in detail
Sumo worstelen
28

Swingstep

Het voelt of je aan het skiën bent, maar dan gewoon op straat. Op een step in plaats van ski`s. Het kost even oefenen, maar dan zoef je door de straten alsof je nooit anders gedaan hebt. Zelfs als je nog nooit op ski`s hebt gestaan. De swingstep is een buitengewone ervaring!
Swingstep in detail
Swingstep
29

Disc Golf

Golf maar dan anders. Wel eens een par 3 gemaakt op de golfbaan? Tijdens het disc golfen is de techniek anders maar het spel concept is hetzelfde.
Disc Golf in detail
Disc Golf
30

Omkeerauto

Onze simulator is een omkeerauto en dit is dan ook een spel met een uiterst leerzaam tintje... Hoewel we hopen dat je het geleerde nooit in de praktijk hoeft te gebruiken. Neem plaats in de simulator, maak je veiligheidsriem vast en doe je ogen voor de zekerheid maar dicht.


Omkeerauto in detail
Omkeerauto
31

Fort Boyard

Nee zeker niet zo groot als een Fort Boyard, maar absoluut wel een avontuur! Durf jij het avontuur aan te gaan en weet jij de uitgang te vinden in Ford Boyard?


Fort Boyard in detail
Fort Boyard
32

Fierljeppen

Tarzanbaan
Fierljeppen in detail
Fierljeppen